Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR bünyesinde iş ve meslek danışmanı (İMD) alımı sonuçları açıklandı! Sonuç Ekranı

İŞKUR bünyesine alınacak İMD sonuçları belli oldu! İŞKUR bünyesinde çalışmak üzere personel ilanı yapan adayların başvuru sonuçları az önce açıklandı. Detayları sizler için derleyerek haberimize yansıttık.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2018 17:44

İŞKUR bünyesinde iş ve meslek danışmanı (İMD) alımı sonuçları açıklandı! 

İŞKUR bünyesine yapılan personel ilanı başvurularının sonuçları açıklanarak, bir çok adayın merakı giderildi. Geçtiğimiz aylarda (25-4 Temmuz) tarihleri arasında yapılan İŞKUR İMD başvuru alımları bugüne kadar açıklanmayarak birçok adayın merakına neden olmuştu. Yapılan başvurular detaylı bir şekilde incelenerek adayların İŞKUR bünyesinde çalışmaya yeterli düzeyde olup olmadıkları yapılan araştırmalar ile belirlendi. Belirlnen sonuçlara göre de İŞKUR az önce resmi sitesinden yaptığı açıklamayla birlikte alınan İMD başvurularının sonuçlarını açıkladı

İŞKUR TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU

İŞKUR tarafından yayımlanan duyura göre 21 Haziran 2018 tarihinde yine İŞKUR üzerinden açıklanan duyuruya göre İMD (İş ve Meslek Danışmanı) ilanına başvurular alınmaya başlanıp sözlü sınava girmeye hak kazanıp kazanmadıkları belli olmuştur. Adayların sonuçlarını sistem üzerinden girdikleri bilgileriyla ulaşabileceği gibi İşin Olsa haber sitesi olarak da sizler için haberimizin altına sonuç ekranının linkini koyuyoruz. Linke tıklayarak bilgileriniz ile sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Adaylar sonuç ekranında kazanıp kazanmadıklarını göreceği gibi " Sözlü Sınav Yerleri" de kazanan adaylara belirtilmiş oldup adayların saate, yere, ve tarihlere iyi bakmaları gerektiği açıklanmıştı. Sözlü sınav sonrası kazana asil liste ve oluşturulan yedek lise; kurumumuzun resmi internet sitesinden ilan edileceği belirtilerek, resmi duyurunun haricinde adreslere tebligat gitmeyeceği belirtildi.

İŞKUR'un düzenlediği İMD pozisyonu için açıklanan sonuç ekranına ulaşmak için TIKLAYINIZ


Yorumlar