Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

İş Bankası A.Ş. tarafından yayınlanan en az lise mezunu adaylar arasından açık iş pozisyonları ilanlarına göre yapılacak alımlarda Veri Bilimci ve Şoför unvanlı personel alınacaktır. Başvurular İş Bankası Aday Kariyer Partalı üzerinden yapılacaktır.

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 17:11

İş Bankası açık iş pozisyonları arasında yer alan Şoför unvanlı personel alımı ilanına göre İş bank İstanbul, İzmir, Gaziantep illerine lise mezunu şoför alınacak.

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı ehliyet veya 2017 yılından sonra alınmış en az D1 sınıfı ehliyet sahibi olmaları, 13 Şubat 1991 ve sonrası doğumlu olanlar, askerliğini 13 Şubat 2019 tarihi itibariyle tamamlamış olması gerekmektedir.

İş Bankası Şoför alımları adayların eğitim olarak en az Lise veya Ticaret Meslek Lisesi mezunu olması, İstanbul, İzmir, Gaziantep illerinde ikamet etmesi veya bu illerde ikamet edebilecekler tercih edilecek.

Lise mezunu personel alımı ilanına göre şoförlerin SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birineSRC3 ve SRC4 herhangi birine sahip olmaları ve 13 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olması gerekmektedir.

Lise Mezunu şoför alımı için son başvuru tarihi 07 Şubat 2019 Perşembe günü saat 12:00 ye kadardır. Başvuru sonrası 13 Şubat 2019 Çarşamba günü İstanbul ilinde sınav yapılacaktır.

Banka bünyesinde yapay zeka projelerinde çalıştırılacak Veri Bilimci alımları için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, yazılı sınav tarihi itibariyle yaşını doldurmamış olması, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2020 yılı Mayıs ayına kadar tecil ettirmiş askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2019 Mart ayı içinde terhis olacak durumda bulunması gerekmektedir.

Adaylarda eğitim olarak aranılan şart ise Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Mühendislik, İstatistik, Matematik, Bilişim ve Enformatik alanlarındaki bölümlerinden en geç 1 Mart 2019 itibariyle mezun olması gerekmektedir.

İş Bankası Veri Bilimci, Veri Mimarı, Veri Mühendisi personel alımında adaylarda dil yeterliliği olarak TOEFL (IBT) sınavından en az 85 puan almış ve bu sınavdan aldığı puanın 31 Ağustos 2019 tarihine kadar geçerliliğini koruyan bir belge ile belgelemesi gerekmektedir.

Adayların ayrıca teknik olarak Python, Scala, R, Hadoop deneyimi, veri görselleştirme, veri madenciliği, veri modelleme deneyimi, makine öğrenmesi, derin öğrenme bilgisi, algoritma geliştirme, Java, Net, JavaScript ile yazılım geliştirme deneyimi, analitik düşünme ve problem çözme yetkinliklerinden bir yada bir kaçına sahip olanlar tercih edilecek.

İlgilenen adaylar için 1 Şubat 2019 günü son başvuru tarihi olup 9 Şubat 2019 günü İstanbul ve Ankara ilinde sayısal ve sözel yeteneği ölçmeye yönelik genel yetenek sınavı yapılacaktır.

İş bankası açık iş ilanlarına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar