Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İlkokul Lise Önlisans Lisans Olmak Üzere Mayıs Ayında Askeri Personel Alımı Yapılacak

Mayıs ayı 2019 yılı askeri personel alımları en az ilkokul lise önlisans lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 20:35

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı en az ilköğretim mezunu adaylar arasından 1.640 askeri personel alımı başvuruları devam ediyor.

En az ilköğretim ve yurt dışındaki dengi okul mezunu olanlardan; Askerlik hizmetine başlamadan sözleşmeli erliğe kabul edilenlerin sevkleri; ilgili kuvvet komutanlığının, Jandarma Genel Komutanlığının veya Sahil Güvenlik Komutanlığının teklifine istinaden, sözleşmeli er oluncaya kadar Milli Savunma Bakanlığı tarafından tehir edilir.

Askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlardan, müracaatın yapıldığı senenin Ocak ayının ilk günü itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1994 tarihi ve sonrasında doğanlar)

Askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 20 yaşından gün almış ve 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1994 tarihi ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğanlar) başvuru yapabiliyor.

MSB Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 Yılı Sözleşmeli Er Temini Dikkat: Adaylar başvuru ekranına E-devlet üzerinden giriş yapacak.

Giriş yaptıktan sonra başvuru sihirbazı üzerinden ilerleyerek bilgilerim kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri mutlaka dolduracak  Tercih ekranına otomatik olarak yönlendirilecek.


Yorumlar