Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Gaziantep Üniversitesi: 54 Sağlık Personeli Alımı Gerçekleştirecek

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan ilan ile lise, önlisans veya lisans mezunları arasından 54 sağlık personeli alımı (kamu personeli alımı) yapılacak.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 10:17

Yapılan ile 20 kişi sağlık meslek lisesi mezunu Hemşire unvanlı kamu personeli alınacak.

25 kişi Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Lisans Programları mezunu Hemşire alınacak.

1 kişi Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Lisans Programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl Üniversite Hastanesinde çalışmış olması ve 1.5 yıl Organ Nakli hemşiresi olarak Ameliyathanede çalışmış hemşire alımı yapılıyor.

1 kişi Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümünden mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl Üniversite Hastanelerinde Fizik Tedavi Bölümünde çalışmış Hemşire alınıyor.

1 kişi Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik Lisans Programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl Üniversite Hastanesi Üroloji bölümünde çalışmış hemşire alımı yapılıyor.

1 kişi Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Lisans Programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl Üniversite Hastanesinde çalışmış olmak ve 2 yıl ameliyathane tecrübesi olan hemşire alınacak.

1 kişi Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik bölümünden mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl üniversite hastaneleri onkoloji bölümünde çalışmış hemşire olması gerekmektedir.

3 kişi Yükseköğretim kurumlarının Radyoterapi bölümünden mezun sağlık teknikeri alınacaktır.

1 kişi Yükseköğretim kurumlarının İlk ve Acil Yardım teknikeri önlisans programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl üniversite hastaneleri acil bölümünde çalışmış olmak ve ileri kardiyak yaşam desteği ve acil hasta bakım kursu sertifikası olan sağlık teknikeri unvanlı kamu personeli alımı yapılacak.

Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmaları gerekmektedir. Lisans mezunları için 2018 KPSS P3 puan türü, Önlisans mezunları için 2018 KPSS P93 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS P94 puan türü esas alınacaktır.

İlgilenen adaylar iş ilanın gazetede yayımlandığı gün olan 21 Ocak 2019 tarihini izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Gaziantep Üniversitesi 54 sağlıkçı alımı kamu personeli alım ilanını incelemek için tıklayınız


Yorumlar