Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Ülkemizde hizmet veren bankalardan birisi olan Garanti Bankası birçok farklı pozisyonda eleman ihtiyacı olması ile de özellikle iş arayanların dikkatlerini çekiyor. 

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2019 13:27

Müşteri danışmanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, kredi işlemleri asistanı gibi birçok farklı pozisyonda eleman arayışı bulunan banka aramış olduğu pozisyona göre kriterleri değişiklik göstermektedir. 

Garanti bankası işe alım kriterleri diğer bütün firmalarda olduğu gibi istihdam edilecek olan pozisyona göre değişiklik göstermektedir. 

Resmi internet sitesi içerisinde iş ilanlarını bulabileceğiniz gibi aynı zamanda Kariyer.net üzerinden de bankanın vermiş olduğu iş ilanlarını bulabileceksiniz. 

Garanti Bankası internet sitesi içerisinde garantilikariyer kısmından açık olan pozisyonların kriterlerini bulabileceksiniz. Bu kısımda yeni mezun, üniversite öğrencisi ya da deneyimli seçenekleri içerisinden istediğiniz ilanların gösterilmesini sağlayabilirsiniz. 

Türkiye’nin farklı illerindeki şubelerinde görevlendirmek üzere açık pozisyonlar bulunmaktadır. Genel olarak en az lise mezunu, 30 yaşını aşmamış ve ihtiyaç bulunan ilde ikamet ediyor olmak aranılan kriterler arasında yer almaktadır. Pozisyona göre istenilen deneyim ve uzmanlıklar değişmektedir.

Garanti Bankası İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası iş başvurusu için Kariyer üyeliğinizin ya da Garanti Kariyer sitesinde üyeliğinizin olması gerekmektedir. 

Garanti Bankası eleman alımı 2019 iş ilanlarına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar