Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az Lise Mezunu Banka Memuru Alımı Yapılacak

Bankalara yapılan memur alımları devam ediyor. Binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edilen banka memuru alımlarında şuanda birçok banka için ilanlar yayımlanmış durumda. 

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 11:02

Başvuru şartları: Yayımlanan ilanlarda adaylarda aranan ortak özellikler; ilgili bölümlerden mezun olmak, T.C vatandaşı olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak, kötü şöhretli tanınmamak, herhangi bir banka görevinden disiplinsizlik suçu sebebiyle uzaklaştırılmamış olmak, daha evel başvuru yapılan banka bünyesinde çalışmamış olmak, müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek şeklinde özetlenebilmektedir.

Nasıl banka memuru olunur, maaşlar ne kadar?

Banka memuru olabilmek için yayımlanan ilanlara başvuru yapılması ve uygulanacak sınavlarda başarılı olunması gerekmektedir. Her banka kendi sınavını yapmakta, adayları bu şekilde belirlemektedir.


Yorumlar