Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ege Üniversitesi 90 İşçi Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Ege Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere alım ilanı yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 14:02

Ege Üniversitesi 90 kişilik boş kadro ile Engelli kadrolarına ve Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan ( TMY ) statülerinde alım yapacak. 

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Ege Üniversitesi bünyesine Engelli ve TMY statülerinde 90 kişilik boş kadro ile

Engelli kadrolarına, Lisans Mezunu 10 Büro Memuru ( Genel ), Ön Lisans Mezunu 15 Büro Memuru ( Genel ), Meslek Yüksek Okulu Önlisans Mezunu 5 Bilgisayar Peogramcısı ve En Az İköğretim mezuunu 20 temizlik Görevlisi olmak üzere 50 Engelli İşçi Personel alacak.

Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede yaralanan statüsünde ise, En Az İlköğretim mezunu 12 Yemekhane işçisi, 3 Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği), 2 Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller (Pişirici (Ekmek), 6 Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği), 2 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 2 Beden İşçisi (İnşaat) ve 9 Temizlik Görevlisi alacak. En Az Lise mezunu ise, 2 Elektrik Teknisyeni ve 2 Yapı Tesisat Sistemleri/Sıhhi Tesisat/Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatı Teknisyeni olmak üzere 40 İşçi alacak.

Buna göre Ege Üniversitesi yukarıdaki pozisyonlar için toplamda 90 işçi personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR

Ege Üniversitesi İşçi Alımı ve Personel Alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En Az İlköğretim ve en fazla Lisans mezunu olmak, Alım yapılacak pozisyona göre eğitimini tamamlamış olmak, Açıköğretim Fakültesi Öğrencisi olmamak, Emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR

İlgili ilan İŞKUR üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başladılar. Başvuru için adaylara en fazla 5 gün verilmiş olup, adaylar başvurularını en geç 17 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Adaylar başvurularını İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Adaylar başvurularını elektronik ortamda yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İşyeri Ünvanına EGE ÜNİVERSİTESİ yazıp ilgili ilanlara ulaşarak İŞKUR üyeliğine giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.


Yorumlar