Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı tarafından Belediye En Az Lise Mezunu 110 Zabıta Memuru Alımı İlan Yayımlandı! !

Belediye Zabıta Memuru Alınacak! Devlet Personel Başkanlığı tarafından Belediye En Az Lise Mezunu 110 Zabıta Memuru Alımı Yeni İlan Yayımlandı! ! Yayımlanan ilana göre belediye için en az lise mezunu olmak şartı ile zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek. Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurular Ekim ayında alınacaktır. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 03:13

Devlet Personel Başkanlığı tarafından Belediye En Az Lise Mezunu 110 Zabıta Memuru Alımı Yeni İlan Yayımlandı! !

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 27 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Ümraniye Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı niteliklerde 110 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylardan en az lise mezunuolmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Söz konusu olan ilana başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu ve erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilecek. Bu doğrultuda adaylardan bazı genel ve özel şartlar aranacak olup ilgili şartlar şöyledir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Adayların başvuru yapabilmeleri için genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan yukarıdaki genel niteliklere le birlikte, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile henüz 30 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylar için 167 cm boyunda ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi özel şartlar aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 08 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 12 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine mesai saatleri içerisinde şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.






Yorumlar