Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu KPSS 50 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımladı!

Devlet Personel Başkanlığı Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu KPSS 50 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımladı! Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı düşük olan adayların başvuru yapabileceği memur alım ilanı açıklandı. Devlet Personel Başkanlığında açıklanan ilana göre Belediyeye 9 kişi alınacak. Adayların lise, ön lisans ve lisans mezunu olmaları yeterli olacak. KPSS'den ise 50 puan yeterli! peki başvuru tarihileri ve başvuru şartları neler?

Abone ol
Abone ol 07 Ekim 2018 04:39

 Devlet Personel Başkanlığı Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu KPSS 50 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımladı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den düşük alan memur adaylarına müjde niteliğinde bir ilan açıklandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Enez Belediyesi memur alım ilanına göre 3 farklı kadroda 9 personel alınacak ve adayların başvurularda KPSS'den 50 alması yeterli olacak.

Teknik hizmetler sınıfında bulunan 9/3 derecesinde KPSS P3'den en az 50 olan kadın ve erkek adayların lisans mezunu olmaları istenildi. Ekonomist alımında İktisat, İşletme, Maliye Mezunları başvuru yapabilecekler. 

Zabıta memuru kadrosunda genel idari hizmetler sınıfında 3 kişi alınacak. lise mezunu olarak 2 kişi, ön lisans mezunu olarak 1 kişi istihdam edilecek. Adayların KPSS'den en az 50 almaları yeterli olacak. 

İtfaiye Eri kadrosundaki alımlarda ise Genel İdari Hizmetler sınıfında 3 kişi alınacak. Lise mezunu 1 kişi, lisans mezunu 2 kişi alınacak. Adayların B sınıfı ehliyet sahibi olması gerekli olacak. 

Başvuru genel şartlarında 18 yaşını tamamlamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen genel şartları taşımak erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular şahsen müracaat yapılması istenildi. Ekonomist kadrosundaki alımlarda iadeli taahhütlü olarak başvuru yapılabilecek. Diğer yandan Başvuru tarihlerine göre 22 Ekim ile 26 Ekim tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. 

İlana erişmek için tıklayın




Yorumlar