Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Cumhurbaşkanlığı 38 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanlığı 38 Kamu Personeli Alımı ilan etmiş ve başvuruları toplamaya başlamıştı. 

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2019 20:29

Başvurularda sona gelindiği üzere 31 Ocak 2019 tarihi bitimine kadar devam edecektir. 

Başvuru 31 Ocak 2019 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını, (İletişim Başkanlığı Ek Hizmet Binası Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Eğitim Birimi) elden yapacaklardır. 

Adaylar başvuru esnasında yanlarında aşağıda belirtilen belgeleri ve noter tasdikli onayları ile birlikte yapması gerekmektedir.

İşe alım sınavını Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır.

Diploma veya mezuniyet belgesi, Erkek adaylar için askerlik durumunu belirtir belge, Vesikalık fotoğraf,  Nüfus cüzdanı / Yabancı uyruklular için pasaport olması gerekmektedir.

Sınavı yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak. Giriş sınavına katılma şartlarını taşıyan istekliler katılabilir.

Başvuracaklar İletişim fakültelerinden mezun olanlar. Hukuk, siyasi bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden mezun. Mühendislik fakültelerinden (bilgisayar, yazılım, elektronik, elektrik ve elektronik, elektronik ve haberleşme bölümleri mezunu olması gerekmektedir.


Yorumlar