Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediye Başkanlıkları Daimi ve Geçici Olarak 33 İşçi Alımları Yapılacak

Belediye Başkanlıkları daimi ve geçici 33 işçi alımları yayımlandı. Başvuru CV veya şahsen yapılması gerekmektedir. Başvuracaklar ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir.

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 10:42

Kepsut Belediyesi (Balıkesir) 1 kişi Büro Memuru alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların en az ortaokul mezunu olması ve C Sınıfı sürücü belgesine sahip olması şartı aranmaktadır. 

MEB onaylı bilgisayar işletmenliği belgesi sahibi adayların başvuru yapabileceği kamu personeli alımı için adayların 25 Ocak 2019 Tarihine kadar Kepsut belediyesi personele şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

Uzundere Belediyesi (Erzurum) 1 kişi Bilgisayar programcı alımı yapılacaktır. Belediye personel alımına başvurular başlamış olup başvuru yapacak adayların 29 Ocak 2019 Tarihine kadar başvuru dilekçesi ile şahsen Uzundere belediyesi personel başvuru yapılacaktır.

Göreme Belediyesi (Nevşehir) 1 kişi Beden işçisi alımı yapılacaktır. Bu ilana sadece bayan adaylar başvuru yapabilecek olup adayların 2 Şubat 2019 Tarihine kadar Belediye personele başvuru yapması gerekiyor.

Ayancık Belediyesi (Sinop) 30 kişi Beden işçisi alımı yapılacaktır. Başvurular başlamış olup son başvuru Tarihi 25 Ocak 2019 olarak açıklanmıştır. Başvuruların şahsen belediye personele yapılması gerekiyor.

Kepsut Belediyesi personel alımı ilan metni tıklayınız

Uzundere Belediyesi personel alımı ilan metni için tıklayınız 

Göreme Belediyesi personel alımı ilan metni için tıklayınız

Ayancık Belediyesi personel alımı ilan metni için tıklayınız


Yorumlar