Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Başvurularda Son Gün! PAEM 3 Bin Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alım Şartları ve Başvuru Ekranı

Polis Akademisi Başkanlığı 3 Bin Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İçin Başvurularda Son Gün! Geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuruya göre Polis Amirleri Eğitim Merkez Müdürlüğü 3 bin kişilik boşluk ile Komiser Yardımcısı Öğrencisi alımı yapacak. Başvurularda artık son güne gelindi. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2018 08:15

Polis Akademisi Başkanlığına 3 Bin Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İçin Başvurularda Son Gün! PAEM 3 Bin Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alım Şartları ve Başvuru Ekranı

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olan Pols Amirleri Eğitim Merkezi Müdürlüğü yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak için ve yetiştirilmek üzere 3 bin Öğrenci alımı yapacağını belirtmişti. Söz konuusı ilan Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmıştı ve adaylar başvurularına 06 Eylül 2018 tarihinde başladılar. Ancak artık başvurularda son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar haberimizin devamındaki bilgiler doğrultusunda başvuru yapabilirler.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Pols Amirleri Eğitim Merkezi ( PAEM ) 2018 ve 2019 yılı Eğitim e Öğretim yılı için Komiser Yardımcısı adayı öğrenci alımı yapacak. Buna göre alınacak 3 bin kişilik kadroya erkek ve bayan adaylar alınacak. Buna göre, 2 bin 700 Erkek ve 300 Bayan aday alınacak olup adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru koşullarını taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Pols Amirleri Eğitim Merkezi alımını yapacağı 3 bin Komiser Yardımcısı adayından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Lisans mezunu veya buna denkliği olan ve YÖK tarafından kabul edilmiş olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 18 yaşını tamamalamış ve 30 yaşından gün almamış olmak, Silah taşımasına ve silahlı görev yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde en az 70 puan almış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak ve Sağlık yönetmeliğindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumsu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Söz konusu ilan için adaylar başvurularına 06 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladılar. Ancak başvurularda artık son güne gelindi. Adaylar başvurularını en geç Bugün ( 19 Eylül 2018 ) gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Ayrıca başvuru yaptıktan sonra ön başvuuların geçerli olabilmesi için 100 TL başvuru yani sınav ücretinin ödenmesi de gerekmeketdir. İlgili ücret Halkbankası 2018 Yılı 4.Dönem PAEM Lisans Mezunu Giriş sınavı hesabına yatırılacaktır.

Daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU KILAVUZU VE BAŞVURU EKRANI




Yorumlar