Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımladığı ilana göre Ankara Üniversitesi bünyesine sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. 

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 22:02

Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına ve Tıp Fakültesi Hastanelerinde görevlendirmek üzere 6 kişilik boş kadro ile istihdam sağlayacak. Bu yönde adaylara sözlü sınav yapılacak ve adayların sözlü sınava katılabilmeleri için KPSS ve YDS puan ortalaması alınacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Ankara Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fatükleterin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir. 

Ayrıca İlgili alımlar için meslki tecrübeye sahip olmak, 2017 veya 2918 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, ve Yabacı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 18 Ocak 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 15 gün içerisinde başvuruda bulunmaları gerekmektedir. 

Buna göre başvurular, istenen belgeler ile birlikte “Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel Bürosu Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi /ANKARA” adresine şahsen veya bu adrese son başvuru tarihinde ulaşacak şekilde posta ile yapılacak. 

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar