Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Adalet Bakanlığı CTE İKM Personel Alımı Mülakat Sonuçları Belli Olan Adliyeler!

Adalet Bakanlığı CTE İKM Personel Alımı Mülakat Sonuçları Belli Olan Adliyeler! Adalet Bakanlığının taşra teşkilatlarında adliye ve ceza evlerine yapılan zabıt katibi, teknisyen, destek personeli kadrolarındaki memur alımları mülakat sonuçları açıklanmaya başladı. Hangi adliyelerde sonuçlar açıklandı. İşte sonuçları

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2018 04:09

Adalet Bakanlığı CTE İKM Personel Alımı Mülakat Sonuçları Belli Olan Adliyeler!

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlara başvuru yapan ve ardından mülakat sınavına giren adaylar gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe dikmiş durumdalar. Toplamda 7 Bin 467 memur alımının yapılacağı infaz koruma memuru (İKM), destek personeli, şoför, kaloriferci, sağlık memuru kadrolarına yoğun başvuru yapılmış ve başvurusu kabul edilen adaylar sözlü mülakat sınavına girmişlerdi.

Adalet Bakanlığına bağlı merkez teşkilatlarına çok sayıda personel alımları için mülakat sonuçları açıklanmaya başladı.

Zabıt Katibi, İcra Katibi, teknisyen kadrolarındaki bir çok personel alımları için yapılan sınav sonuçlarına göre başarılı olan adaylar belli oldu. Adalet Komisyonu Başkanlığına yapılacak alımlar memur sınav atama ve nakil yönetmeliğine göre tamamlandı. Yazılı ve sözlü sınavda başarılı olan adaylarına aldıkları puanlar aritmetik ortalama sonucunda nihai liste oluşturuldu. Sözleşmeli personel alımlarında adalet komisyonları tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından sonuçlar adliyelerin resmi internet siteleri üzerinden adaylara duyuruldu.

HANGİ ADLİYELER SONUÇLARI AÇIKLADI!

Adalet Komisyonları tarafından açıklanan sonuçlara göre Isparta Adliyesi, Gebze Adliyesi, Bartın Adliyesi, Nevşehir Adliyesi personel alımı nihai listeler resmi, internet sitelerinde yer aldı.






Yorumlar