Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

55 Bin Polis Alımı Yapılacak

Geçtiğimiz aylar itibariyle İçişleri Bakanı Soylu' nun açıklamaları gündeme yansımıştı. 

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 19:06

Bu açıklamalarda toplamda 55 bin polis alımı yapılacağına değinilmiş ve polis alımlarının belirli periyotlarla alınarak göreve başlatılacağına, eğitimlerinin gerçekleştirileceğine değinilmişti. 

Polis alımlarıyla alakalı bu süreç henüz netleşmedi. Mevcut polis alım sürecinin ardından yeni bir polis alım ilanının yayımlanması ve kamuya polis alımlarının sağlanması bekleniyor. 

Binlerce vatandaş tarafından hem polis hem de PÖH alımları hakkında çeşitli talepler gündeme aktarılmaya çalışılıyor. İlan bekleyen adaylar, ilan şartlarındaki yaş şartlarının iyileştirilmesini bekliyorlar.

ŞARTLAR DEĞİŞTİRİLECEK Mİ?

Binlerce kişinin bu ilanlara şartlar iyileştirildiği takdirde başvuru yapma imkanına sahip olacağına ve imkan tanınmış olmakla beraber, umut ışığının yanmasına da olanak sağlanacağı yönünde ifadeler kullanılıyor. 

PÖH MAAŞLARI, POLİS MAAŞLARI

Adaylar tarafından yöneltilen sorularda polis maaşları merak ediliyordu. Bu noktada polis maaşlarını merak eden adaylar için 4800 TL olduğunu söyleyebilmek mümkün durumdadır. Aynı şekilde Polis Özel Harekat (PÖH) pöh maaşları da 4000-6000 TL arasında değişiklik göstermektedir.


Yorumlar