Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

22 Belediye İsçi Alıyor

Belediyeler Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında eksik bulunan kadrolara personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. 

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2019 10:59

Bu ilanlara arasında; Memur kadroları için en az lise mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca ilanlarda çok sayıda önlisans ve lisans mezunu içinde personel alımı yapılacağı bildirildi. 

İşçi kadroları için ise öğrenim  şartı daha geri planda kalıyor. Adayların mesleki yeterlilikleri sağlaması öncelikli koşul. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Türkiye İş Kurumu üzerinden KPSS şartsız belediye memuru ve belediye işçisi alımı yapacağını duyuran belediyeler ile bu belediyelere bağlı birimlerin bulunduğu şehirlerin listesi şu şekilde;

Alım yapılacağı açıklanan 22 şehir; Diyarbakır, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kars, Erzurum, İstanbul, Antalya, Çanakkale, Burdur, Bursa, Isparta, Bartın, Aydın, Zonguldak, Konya, Ağrı, Kastamonu, Mersin, Balıkesir, Osmaniye Kocaeli.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu şehirler için yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak olan vatandaşların başvuruda bulunabileceği açık kadrolar ise ana başlıkları ile şu şekilde,

Memur Kadroları

Belediyeler tarafından yayımlanan memur kadroları arasında Büro Memuru, Ofis Memuru, Evrak Memuru, Arşiv Memuru, Veznedar, Tahsildar, Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Öğretmen, Eğitmen, çeşitli branşlarda Sağlık Memuru, İdari İşler Personelleri gibi kadrolar bulunuyor.

İşçi Kadroları

Belediyelerin yayımladığı ilanlarda yer alan işçi kadrolarında Büro İşçisi, Temizlik İşçisi, Beden İşçisi, Genel İşçi, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Hizmet alanları, İş Makinesi Operatörleri gibi kadrolar bulunuyor.

Bu kadroların dışında ayrıca çok çeşitli branşlarda onlarca kadroda personel alımı da yapılıyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

BELEDİYE PERSONELİ İLANLARINA BAŞVURU

İlan edilen şehirler için yayımlanan belediye personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını alım yapacak olan belediyeye şahsen yapacaklar. 

Başvuru Sürecine Dikkat

Belediye personeli alımı için yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların en çok dikkat etmesi gereken konuların başında ilan süreci geliyor. 

İLAN DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden başvurularını yapabilirler. 

Belediye işçisi ve memuru alım ilanlarına dair diğer detaylar için TIKLAYINIZ


Yorumlar