Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

1135 Güvenlik Görevlisi Alınacak

Kurumların ve firmaların güvenlik kadrolarındaki personel ihtiyaçlarının giderilmesi için alımlar yapılmakta. 

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 17:14

Firmaların ihtiyaç bulunan kadrolarındaki alımlar devam etmekte. Silahlı ya da silahsız özel güvenlik görevlisi kadrosundaki alımlarda ise eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 1135 personel alımı adayların başvurularını beklemekte.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Genel başvuru şartlarında; 5188 Sayılı kanunda belirtilen şartlara uygun şekilde güvenlik kimlik kartına sahip adayların, haklarında mahkumiyet kararı bulunmaması, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak, silahlı güvenlik görevlileri için ise 21 yaşında büyük olmak, ayrıca üst yaş sınırı olarak ilanda belirtilen yaş aralığında bulunan, kamu haklarından mahrum olmayan, eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adaylar, vardiya çalışma esaslarına uygun olmaları ile başvuru yapabilirler. 

Adayların Türkiye genelinde başvuru yapabileceği alımlarında silahlı güvenlik görevlisi, silahsız güvenlik görevlisi, Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı, Güvenlik Amiri kadrolarında alımlar bulunuyor.

Türkiye genelinde 81 il ve ilçede bulunan özel firmaların özel güvenlik kadrosundaki alımlara nasıl başvuru yapabilirim diye soran adaylar için, iki türlü başvuru yöntemi bulunmakta. 

Şahsen ya da İŞKUR e-şube ile yapılacak başvurularda online olarak başvuru yapmak isteyen adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx sitesi üzerinden ilanlara erişim sağlayabilirler. 

Alfabetik olarak ilanları sıralamak ve güvenlik görevlisi meslek ilanlarına tıklamak ardından üye girişi yaparak, son başvuru tarihinden önce başvuruları tamamlamak gerekmektedir.


Yorumlar