Anasayfa /  Magazin

Melisa Şenolsun iç çamaşırsız törene katıldı !

Hollywood Türk Filmleri Festivali'nin (HTFF) ikincisinin kapanış galası Hollywood’daki Linwood Dunn Salonunda gerçekleştirildi. Geceye, fıstık yeşili cesur kıyafetiyle Melisa Şenolsun damga vurdu.

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2019 16:28

HTFF’in kapanış galası Oscar Ödüllerini veren Academy’nin Hollywood’daki Linwood Dunn Salonunda gerçekleşti. Gecede gösterilen ‘Bağlılık Aslı’ filmini izlemeye Türk ve Amerikalı yüzlerce kişi geldi. Geceye, Türkiye’nin Los Angeles Başkonsolosu Can Oğuz, Golden Globe Başkanı Lorenzo Soria ve Başkan Yardımcısı Ali Sar’ın yanı sıra ABD’li birçok sinemacı ile Türkiye’den festivali takip etmeye gelmiş birçok yönetmen ve oyuncu da katıldı.

Cesur kıyafet seçimi nedeniyle gecenin en çok konuşulan ismi olan Melisa Şenolsun, Hollywood'un sinemanın kalbi olduğuna vurgu yaparak, destek olmak için katıldığı festivalin uzun yıllar sürmesini diledi.

Şenolsun, yaklaşan projeleri hakkında da şu bilgileri paylaştı: "BKM ile çektiğimiz Güzelliğin Portresi filmimiz var vizyona hazırlanan. Bir de Netflix'te çekmiş olduğumuz bir dizimiz var Atiye. Onların çıkmasını bekliyorum, çok da az kaldı, o yüzden heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum."

Yorumlar