Anasayfa /  Kültür sanat

Melike Şahin, Ankaralı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Ünlü yorumcu Melike Şahin, son yıllarda en çok konuşulan isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Ankara'daki hayranlarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Abone ol
Abone ol 16 Ağustos 2023 17:00

Sesinin eşsizliği ve kendine özgü yorumuyla tanınan Melike Şahin, 17 Eylül tarihinde IF Armada Açık Hava Sahnesi'nde performans sergileyecek. Konser biletleri, Türkiye'nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satışa sunuldu.

Müziğe olan ilgisi çocukluk yıllarından itibaren başlayan Melike Şahin, lise döneminde Çağdaş Müzik Merkezi'nde Timur Selçuk'tan şan dersleri aldı.

Baba Zula ile vokalist olarak çalıştığı 2017'ye kadar geçen süreçte deneyim kazandı.

2017'de solo kariyerine adım atan Şahin, bugüne dek "Deli Kan", "Tutuşmuş Beraber", "Kara Orman", "Sevmek Suçsa Suçluyum", "Sakla Beni" ve "Geri Ver" gibi birçok teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Aynı zamanda Kutiman ve Boom Pam gibi ünlü isimlerle ortak çalışmalar gerçekleştirerek dünya müzik sahnesinde de adından söz ettirdi.

2021 yılının başlarında prodüktörlüğünü ve sanat yönetmenliğini üstlendiği ilk albümü "Merhem"i dinleyicilere sundu. Albümünde Mabel Matiz, Sabi Saltiel, Uri Brauner Kinrot, Can Güngör, Emre Malikler, Elif Dikeç ve Dijf Sanders gibi önemli isimlerle iş birliği yaparak dikkat çekti.

 

Yorumlar