Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Mehmet Akif Ersoy Habertürk canlı yayınında söylediği sözler yayındaki herkesi şok etti!

Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, canlı yayında söyledikleri izleyenlerin ağzı açık bıraktı. Habertürk'te Kübra Par'ın programına deprem bölgesinde canlı yayınla bağlanan Mehmet Akif Ersoy'un söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2023 06:13

SON DAKIKA HABERLERI: Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde yıkıntıya neden olurken deprem bölgesinden acı haberlerle birlikte can sıkıcı haberler de gelmeye devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Habertürk canlı yayınında söylediği sözler yayındaki herkesi şok etti!

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy canlı yayında, "Çok kişiden duydum" diyerek şunları anlattı: "Diyorlar ki 'Tam kişiye ulaşıyoruz. Bir çocuğa mesela. Bir ekip geliyor ve diyor ki sizin işiniz bitti, çekilin, onu biz çıkaracağız. Kameraları çağırıp çıkarıyorlar.' Pek çok yerden duydum." dedi

Mehmet Akif Ersoy'un enkaz başında anlattığı kurtarma şovu tiyatrosuna, o anda enkaz bayında çalışan kurtarma ekipleri ve çevredeki vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Alkışlar canlı yayında ekran başındakilere ulaşırken, Mehmet Akif Ersoy o alkışları, "Buradakiler bunu söylediğim için şuan alkışlıyor beni" diyerek aktardı.

Kübra Par'ın "Arama kurtarma ekipleri içinde böyle bir ayak oyunu mu var: Bunu hangi gruplar yapıyor" sorusu üzerine Mehmet Akif Ersoy, "İyilikte yarışmak böyle bir şey değil. Hangi grubun yaptığının benim için bir önemi yok. Yapanlar yapmasınlar, çünkü bu yapılmaması gereken bir şey" ifadelerini kullandı. 

"Vatandaşlar bizi gördüklerinde de tepki gösteriyorlar, 'ya işte bizi konuşturmuyorsun' diyorlar." dedi. Daha sonra da "Lütfen beni de konuşturabilir misiniz?" diyen bir depremzedeyi ekrana aldı. İsminin Bülent Arcasoy, olduğunu ve Düzce depremi sırasında da bölgede görev yaptığını belirten o depremzede şunları söyledi:

"O kadar bir koordinasyonsuzluk var ki, o kadar AFAD, AFAD dedik, AFAD Hatay'da dün akşam üstü çalışmaya başladı. Askerlere müsaade etmediler. Bir tane Üsteğmenle konuştum. 'Niye çalışmıyorsunuz' diye sordum. Çünkü bize o görev verilmedi. Hatta bizi Garnizon Komutanı'nın inisiyatifiyle sahaya indik' dedi." 

Yorumlar