Anasayfa /  Medya

Şamil Tayyar'ın 'Nazlıaka' paylaşımına 'Helin Avşar'lı gönderme!

AKP’li Tayyar’ın Aylin Nazlıaka’yı hedef alarak Twitter’da “Psikiyatriden sağlam raporu almadan Aylin Nazlıaka meclis sokulmamalıdır” mesajını paylaştı. Mesaj üzerine sosyal medya kullanıcıları ise Tayyar’ın Helin Avşar’la kelepçeli röportaj fotoğraflarını hatırlattı.

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2017 14:24

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, MHP'lilere "hayır" oyu kullanmalarını söyleyerek kendisini kürsüye kelepçeledi. AKP'liler ise Nazlıaka'ya saldırdı.

Meclis'te yaşananlarla ilgili AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Aylin Nazlıaka’yı hedef alarak Twitter’da “Psikiyatriden sağlam raporu almadan Aylin Nazlıaka meclis sokulmamalıdır” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:





AKP’li Tayyar’ın bu mesajı üzerine sosyal medya kullanıcıları ise Tayyar’ın Helin Avşar’la kelepçeli röportaj fotoğraflarını hatırlattı.

Şamil Tayyar, 2010 yılında Helin Avşar’a röportaj vermiş ve kelepçeli fotoğraflar çektirmişti. Tayyar daha sonra bu fotoğraflarla ilgili “Çektiğim acılar Helin'in şortu kadar ilgi görmedi. Hiç kimse karım rolüne soyunmasın. Utanılacak ne yaptım?” demişti. Kaynak: Odatv.com

İşte o fotoğraflar:














Yorumlar