Anasayfa /  Medya

Para kazanmadık! Acun Ilıcalı Canlı yayında Tv8'i satıp satmayacağını açıkladı

TV 100'de Cengiz Semercioğlu'nun programına katılan Acun Ilıcalı Tv8'den bu yıl para kazanmadığını belirterek, Gökhan Özoğuz, Nusret ve Adriana Lima hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2019 15:33

TV 100'de Cengiz Semercioğlu'nun programına katılan Acun Ilıcalı Tv8'den bu yıl para kazanmadığını belirterek, Gökhan Özoğuz, Nusret ve Adriana Lima hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Medya patronu Acun Ilıcalı, yıllar önce programlarını yayınladığı Show TV'den nasıl Tv8'e geçtiğini ve kanal alacak parayı nereden bulduğunu ilk kez açıkladı. Ayrıca sektörün küçüldüğünü belirterek kanalından bu yıl para kazanmadıklarını belirten Ilıcalı, yurtdışına ihraç ettikleri programlardan daha fazla para kazandıklarını söyledi.

Programda Tv8'i satmayı düşünmediğinin altını çizen Ilıcalı, bugüne kadar 2’si yurtdışından, biri de yurtiçinden olmak üzere 3 tane ortaklık teklifi aldıklarını, ancak bu teklifleri reddettiğini anlattı. Ilıcalı, açıklamalarına şu şekilde devam etti;

Tv8'i nasıl satın aldı?: 

Ben TV8'i zamanında 70 milyon dolara aldım. Önemli bir yatırımdı. Kanalı aldığımda ortalaması 1 share'di. 70 milyon doları nasıl kazandığımı merak ediyorsan, 10 yıl birinci oldum. Bırakın da o kadar birikimim olsun. 70 milyon doların bir kısmını kredi, bir kısmını nakit verdim.

Zerre gerilim yaşadıysam Acun değilim: 

"Show TV'den 100 milyon alacağım vardı. 4 sene bana paraya ödeyemediler. Benim bankalara 50 milyon borcum vardı. Show Tv'den 100 milyon alacağım vardı. Show Tv batsaydı, 7 senede 700 kere birinci olup, -50 milyonla ortada kalacaktım. Sonra TMSF el koydu. Zerre gerilim yaşadıysam Acun değilim."

Para kazanmadım: 

"Biz bir tek bu sezon para kazanamadık. Onun dışında her yıl paramızı kazandık. Sektör daraldı. Ben karamsar değilim. Ben insanları düşüncelerine göre hiç ayırmadım beynimde. Karşımdaki insan düzgün mü, dürüst mü, bana değer veriyor mu, karşısındakine değer veriyor mu? buna bakarım.İnsanlar da bunu alıyorlar."

Gökhan hiç değişmedi: 

Acun Ilıcalı son dönemlerde İmamoğlu desteğiyle gündeme gelen Gökhan Özoğuz için de "Gökhan hep olduğu gibiydi. Gökhan hiç değişmedi. Gökhan iyi olan her şeyi takdir eder. İş yerinde ben kimseye karışmam. Neden herkesle aynı düşüneyim yahu? Neden? Farklı düşünüp, birbirimize bir şeyler katalım. Bana çok saçma geliyor. İnsanları aynı düşünmeye ikna etmeye çalışıyoruz" dedi.

Adriana'nın Türk sevmesinin sebebi: 

Adriana Lima'nın Türk erkekleriyle ilişkisini de yorumlayan Ilıcalı, "Adriana çok iyi çok sıcak bir insandır. Türk sevmesinin sebebi benim. Şuan mutlu. Etkim olduğunu düşünüyorum." dedi.

Nusret beni motive ediyor:

Yakın arkadaşı Nusret'ten de bahseden Ilıcalı, "Nusret'in başarısını anlatmak için kelimeleri düzgün seçmek lazım. O ender başarı öykülerinden... Ben kendimle gurur duyuyorum muhabir girdiğim kanalı aldım diye. Nusret beni daha da motive ediyor. Cem Yılmaz, televizyonculuğa sıcak bakarsa onu ikna ederim. Belki başka biri bana iltifat etse batar ama Cem ne söylese batmaz." ifadelerine yer verdi. 

Ceketin içinde ölüyorum: 

"Giyimiyle ilgili de konuşan Acun Ilıcalı, "Şort-terlik alışmışım pantolon giydiğimde daralıyorum. Gömlek facia. Ceketi söylemiyorum bile. Ceket giydiğim zaman içinde ölüyorum. Çorap yıkamadan geldiği zaman küçülüyor, esnekliği gidiyor."

500 tane tişörtüm vardır: 

"Rahat edemiyorum. Atıyorum. Ben çorap giymiyorum zaten. 500 tane tişörtüm vardır. Terlik 30-40 tanedir. Benim tişörtlerle, terlikleri toplasan bir kadın çantası yapar."

2 yatım, 12 motorum, 3 sürat teknem var: 

"Uçağım var. Amerika'da, Dominik'te ve Türkiye'de 3 tane sürat teknem var. 12 tane motorum var. 2 tane yatım var. Ben bir şeyden zevk aldığım için bir şey alan biriyim. Sürat teknesinin üzerinde 20-25 saat durabilirsin."

Kalabalık seviyorum: 

"Çeşme'de evim var. 8 odası var. Tek amacım 8 odayı doldurmak. Ev ne kadar dolarsa, ne kadar misafir gelirse o kadar mutlu oluyorum. Sabah evden insanlar fışkırsın istiyorum. Kalabalık seviyorum."

Doctor House'u aldık: 

Yeni sezon projeleri hakkında da konuşan Ilıcalı, Doctor House'u aldıklarını belirterek şu açıklamayı yaptık: "Başrol çok önemli bir insan. Halit Ergenç diyemem. Belli değil diyelim."

Beyazıt Öztürk yine jüride: 

"Seda Sayan'ı 'Yemekteyiz'e transfer ettik. O Ses Türkiye'ye de devam edecek. Jüri bu sene değişmeyecek. Beyazıt yine jüride. Televizyon dünyasının Messi'sini transfer ettim."

Hülya Avşar ile çalışmak benim için zevk: 

"Beyin takımımız 8 kişi. 8'i de 'evet' derse yapıyorum. 4'ü 'hayır' derse yapmıyorum. Çünkü o bölünme halka yansır. Hülya Avşar ile her şeyi yaparım. O televizyona çok yakışıyor. Ama onu kaldıracak bir iş bulmak lazım. Hülya ile çalışmak benim için bir zevk."

Beni karalayan insanlar var: 

Ayrıca asla çalışmayacağı insanlardan da bahseden Ilıcalı, "Benim yükselme dönemimde beni karalayan, iftira atan insanlar var." diyerek şu açıklamayı yaptı:  

Çalışmadım, çalışmayacağım da..: 

"Beni tanımayan, samimiyeti olamayan ama gazetelere manşet yapanlar... Asla çalışmadım, çalışmayacağım da... Bana zarar verdiğinden değil, niyetinin kötülüğünden!"


Yorumlar