Anasayfa /  Medya

Oscar Ödül töreni hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek? (Canlı İzle)

Oscar Ödül töreni bu gece nefes kesecek. Peki Oscar Ödül töreni hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek? Merakla beklenen Oscar Ödül töreni 2017 canlı izle.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2017 17:21

Oscar Ödül töreni bu gece nefes kesecek. Peki Oscar Ödül töreni hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek? Merakla beklenen Oscar Ödül töreni 2017 canlı izle. 







2017 Oscar töreni için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Oscar ödülleri sahiplerini buluyor. Peki 2017 Oscar'ını kim kazanacak? Herkesin merakla beklediği 2017 Oscar ödülleri ne zaman ve 2017 Oscar ödül töreni hangi kanalda canlı izlenecek? 2017 Oscar ödüleri için merak edilen tüm bilgiler haberimizde.

2017 Oscar töreni için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Oscar ödülleri sahiplerini buluyor. Peki 2017 Oscar'ını kim kazanacak? Herkesin merakla beklediği 2017 Oscar ödülleri ne zaman ve 2017 Oscar ödül töreni hangi kanalda canlı izlenecek? 2017 Oscar ödüleri için merak edilen tüm bilgiler haberimizde.







2017 Oscar adayları açıklandı





89. Oscar Ödülleri'nin adayları kimler, hangi filmler? 26 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler belli oldu. La La Land 13 dalda 14 adaylık (en iyi orijinal şarkı dalında iki adaylık) aldı. Daha önce üç kez Oscar kazanan Meryl Streep, 'Florence Foster Jenkins' filmiyle 20'nci adaylığını kazanarak Oscar'a en çok aday gösterilen kadın oyuncu oldu. İşte Oscar Akademisi'nin açıkladığı 2017 Oscar adayı oyuncular ve filmler...





2017 Oscar adayları kimler ve hangi filmler? 26 Şubat'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler belli oldu. İşte Oscar Akademisi'nin açıkladığı 89. Oscar adayları...





En İyi Film: 

Arrival

Fences

Hacksaw Ridges

Hidden Figures

Lion

Moonlight

Hell or High Water

La La Land

Manchester by the Sea



En İyi Yabancı Film: 

Land of Mine, Danimarka

A Man Called Owe, İsveç

The Salesman, İran

Tanna, Avustralya

Tnoi Erdman, Almanya





 

En İyi Erkek Oyuncu: 

Cassey Affleck, Manchester By The Sea

Andrew Garfield, Hacksaw Ridge

Ryan Gosling, La La Land

Viggo Mortensen, Captain Fantastic

Densel Washington, Fences



En İyi Kadın Oyuncu: 

Emma Stone, La La Land

Natalie Portman, Jackie

Meryl Streep, Florence Foster Jenkins

Isabelle Huppert, Elle

Ruth Negga, Loving



2017 Oscar'ını kim kazanacak?



2017 Oscar adayları kimler ve hangi filmler? 26 Şubat'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larını hangi oyuncular ve hangi filmler kazanacak?

Altın Küre ve SAG gibi pek çok törenden ödülle ayrılan 'La La Land', 13 dalda 14 adaylık (en iyi orijinal şarkı dalında iki adaylık) alarak Oscar adayları arasında sivrildi. Daha önce üç kez Oscar kazanan Meryl Streep, 'Florence Foster Jenkins' filmiyle 20'nci adaylığını kazanarak Oscar'a en çok aday gösterilen kadın oyuncu oldu. İşte Oscar Akademisi'nin açıkladığı 2017 Oscar adayı oyuncular ve filmler...



2017 Oscar Ödülleri namıdiğer 89. Akademi Ödülleri'ne az bir süre kaldı. Oscar Ödülleri ne zaman diye sorarsanız, 26 Şubat 00.01'de yani Pazar'ı Pazartesi'ye başlayan gece başlıyor ve sabaha kadar devam edecek. Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek olan büyük törenin ev sahipliğini Jimmy Kimmel üstlenecek.

Peki 2017 Oscar Ödülleri'ni kimler kazanacak?

2017 Oscar'ına bu sene La La Land (Aşıklar Şehri) damgasını vurdu. 13 dalda tam 14 adaylığı bulunan La La Land, jürinin En İyi Orijinal Şarkı dalında iki kez aday gösterecek kadar filmi beğenmesine rağmen, yılın en tartışmalı filmi oldu. Film hakkında fikri olanlar üçe ayrıldı: Beğenmeyenler, beğense de müzikal olduğu için bu kadar adaylığın abartı olduğunu düşünenler, filmi gösterişsiz ama samimi duruşu yüzünden beğenenler... En İyi Film dalında La La Land dışında, Manchester by The Sea (Yaşamın Kıyısında) ve Moonlight (Ay Işığı) öne çıkıyor.



2017 Oscar Ödülleri ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?



89. Akademi Ödül Törenine sayılı günler kaldı! Peki,  26 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan Oscarlarda hangi filmler aday ve en önemlisi bu görkemli geceyi nereden izleyebileceğiz? İşte tüm bu soruların cevapları…

Her sene heyecanla beklenen 89. Oscar Ödülleri 26 Şubat, Pazar günü düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.  

Sinema ve Sahne Sanatları Akademisi'nin belirlediği 89. Oscar Ödülleri ne zaman ve hangi kanalda gösterilecek, ödül törenini kim sunacak, son olarak da törende hangi adaylar yarışacak? İşte karşınızda 2017 Oscar



 

2017 OSCAR'LARI KİM SUNACAK?



Merakla beklenen Oscar ödül törenini bu kez komedyen Jimmy Kimmel sunacak. Kimmel, Twitter hesabından "Oscar ödül törenini ben sunuyorum.Bu bir şaka değil. Şakaysa da intikamım korkunç ve tatlı olacak" mesajını paylaşmıştı.

Komedyen Kimmel, daha önce Amerikan Müzik Ödülleri ve Emmys ödül törenlerini sunmuştu.

OSCAR 2017 NE ZAMAN HANGİ KANALDA?



Sinema dünyasının en büyük ödül töreni olan Oscar’lar 26 Şubat, Pazar günü verilecek.





Oscar Ödülleri hangi kanalda canlı izlenecek?



Oscar törenini ise Digiturk’te beIN MOVIES Oscars’da canlı yayınlayacak. 

26 Şubat Pazar gece yarısından itibaren Yekta Kopan ve Özge Özpirinçci’nin keyifli sunumlarıyla yayınlanacak ‘Oscar Gecesi’nin yanı sıra Amerika canlı yayını öncesinde Cem Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım gibi sinema ve şov dünyasının önemli isimleri de bu unutulmaz geceye yorumlarıyla keyif katacaklar.

Ceylan Atınç’ın Kırmızı Halı yorumlarının ardından sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil de 89. Oscar adaylarını değerlendirecekler.




Yorumlar