Anasayfa /  Medya

'Hamileyken ikinci kez tecavüz uğradım!' Esra Erol'a çıkan Songül, 32 yıl sonra kadınların sesi olmak istiyor!

11 yaşındayken patronu tarafından tecavüze uğrayan ve hamile kalan Songül başından geçenleri birbir anlattı. Yaşadığı travmalar yüzünden çok büyük sağlık sorunları geçiren Songül 32 yıl sonra hesap sormak ve kadınları sesi olabilmek için geri döndü.

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2018 16:19

Hayatımı yazsam roman olur dedikleri bu olsa gerek...

'Geçen 32 yıl benden çok şeyi en baştada sağlığımı aldı.'

İlkokul dördüncü sınıftayken çalışması gerek diyerek okuldan alınıp iş hayatına atılmak zorunda kaldı. Songül Beriç, çalışmaya başladığı zaman 11 yaşındaydı. Çalıştığı yerde 23 yaşındaki patronu Bayram tarafından cinsel istismara uğradı. Sustuğu için bu istsmarlar tam 4 yıl, Songül 15 yaşına gelene kadar devam etti. 15 yaşındayken kendisine tecavüz eden Bayram'ın çocuğunu doğurmak zorunda kaldı.

Bayram Bey'den şikayetçi olarak yargılanması sağladı ancak öz babası para karşılığında 'Evlenicekler, davacı değilim' diyerek şikayetini geri çekmiş. Bayram'ın ailesi kendisine para karşılığı şikayetini geri çekmesini, çocuğu aldırmasını teklif etmiş ancak Songül söylenenleri yapmayınca bunun üzerine birde hamileyken şiddete maruz kalmış. Dahası rızası olmadan kendisini ebeye götürerek çocuğunu aldırmak istemişler.

6 aylık hamileyken Bayram'ın öz dayısı İzzet tarafından kandırıldı. İzzetin 'Ben sana yardım etmek istiyorum tanıdığım avukat var' demesine inanarak gittiği yerde 6 aylık hamileyken bir kez daha tecavüze uğradı!

Daha sonrasında internetten paylaştığı bir video başından geçenleri anlatan Songül, Bayram'ın avukatı tarafından anlaşma yapılmasına zorlandı.

Çok fazla şeye maruz kalan Songül, Mahkemeye yeniden şikayette bulunarak Bayram'ın gerçekten hakettiği cezayı çekmesini istiyor.

32 yıl sonra geri dönen Songül: 'Susmayacağım, kadınların sesi olmak için geri döndüm' dedi.

Yargılamanın yenilenmesini isteyen Songül'ün yeni şahitleri de bulunmakta. Songül şuan 43 yaşında ama kendisine bunları yapanların cezalarını çekmelerini istiyor.

İşte detaylar ...


Etiketler Songül Beriç
Yorumlar