Anasayfa /  Medya

Çukur 42. bölüm FULL izle (43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Nefes kesen Çukur dizisinde 42 bölüm ekranlara geldi. İşte Çukur 42. bölüm FULL izle ve Çukur 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2018 11:57

Star TV'nin nefes kesen dizisi Çukur'un 42 bölümü ekranlara geldi. İşte Çukur 42. bölüm FULL izle ve Çukur 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı haberi sitemizde. Çukur dizisi 2. yeni sezonunun 9. bölümünde; Yamaç ve İdris Koçovalı'nın duygu dolu buluşması gerçekleşiyor. Cumali ise babası ile buluşmak konusunda tereddüt yaşıyor. Cumali Karakuzular'a saldırı için beraber gittiği Celasun'un kafasına silah dayadığından habersizdir. Çeto, Çukur'a düzenlenen saldırının ardından yeni bir planı devreye sokuyor. Peki Çukur'un 42. son bölümünde başka neler yaşandı? Çukur 43. bölüm fragmanı geldi mi?

Çukur 42. son bölümü ile Show TV’de yayınlandı. Çukur 2. sezon 9. bölümde; Celasun, Cumali’yi tam vuracakken beklenmedik bir olay olur. Yamaç, Cumali’yi Çukur’dan uzak tutmak için pazarlık yapıyor. İdris Meliha ile yüzleşmekten korkuyor. Yamaç’ın Karakuzular’a yapacağı saldırıda hiç beklemediği bir hamle gelir. Peki Çukur yeni bölüm fragmanı geldi mi?İşte Çukur son bölüm izleme linki…

ÇUKUR 42. BÖLÜM FULL İZLE

ÇUKUR 43. YENİ FRAGMANI GELDİ Mİ?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz Show TV tarafından yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 42. BÖLÜM ÖZETİ

Cumali ve Celasun’un Karakuzular’a düzenlediği saldırı sırasında hiç beklenmedik bir durum gelişir. Celasun, Cumali’nin arkasında ona silah doğrultmuştur. Tam ateş edecekken Karakuzular durumu fark eder ve çatışma çıkar. Cumali ve Celasun kaçmak zorunda kalırlar ama bu kezde kaçtıkları yol üzerinde merdiven olmadığını fark ederler. Merdivenin başında hiç ummadıkları biri vardır. O Yamaç’tır. Merdiveni tek bir şartla onlara uzatır. Cumali Çukur’a girmeyecektir, Celasun ise Yamaç’a yardım edecektir.

ÇETO ERSOY’DAN HESAP SORUYOR

Çeto ve Mahsun uyuşturucu imalethanesine Yamaç’ın yaptığı operasyondan sonra Ersoy’a hesap sormaya gelir. Durum iç açıcı değildir. Çeto Ersoy’dan ne yapıp edip o malları yetiştirmesini ister. Bu arada Mahsun’a gelen telefonda Çukur’a saldırı olduğu söylenir. Mahsun Afganlılardan şüphe etse de Çeto bu işin arkasında Cumali’nin olduğunu söyler.

YAMAÇ VARTOLU’YU DAYAK YEMEKTEN KURTARIYOR

Akşın eve gelen Celasun’a Yamaç, Sena ve Cumali amcasını gördüğünü, yeni eve taşındıklarını söyler. Cumali her zamanki gibi hayal gördüğünü düşünürken Karaca Akşın’ı doğrular. Celasun, Karaca’ya ondan habersiz hiçbir şey yapmamasını söyleyerek tehdit eder. Bu arada Vartolu girdiği bir meyhanede arka arkaya içkileri devirir. İçtiği içkilerin hesabına itiraz edince meyhanedeki çalışanların saldırısına uğrar. Bu sırada içeri giren Yamaç, Vartolu’yu daha fazla dayak yemekten kurtarır.

“SEN KENDİNİ ÖLDÜRENİ AFFEDER MİSİN”

Meliha, İdris’in masasında yüzüne neden bakmadığını sorar. Korkuyor musun? deyince, İdris de, “tavşan neden korkar biliyor musun, korktuğu için değil kaçtığı için korkar” der. Bu arada Aliço Meliha’nın kaldığı huzurevine getirir. Ancak odasına girmeye cesaret edemez. Geri dönüp gitmek isteyince Aliço, Meliha’nın içerde olduğunu söyler. Girmiyecek misin? der. İdris de, “Girmeyeceğim Aliço. Ben Meliha’yı öldürdüm hem de Çukur için. Çukur da gitti Meliha da ben ona ne diyeceğim. Sen kendini öldüreni affeder misin” der. Bu sırada içeride Meliha bütün konuşmaları duymaktadır.

ÇETO’DAN YENİ BİR OPERASYONUN SİNYALİ

Çeto, son saldırıda kaç Karakuzu’yu kurban verdiklerini Mahsun’a sorar. Mahsun’a, “Çukur’da kırk tane tilki dönüyor. Kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor. Biz alalım bu tilkiler, hepsinin kuyruğunu böyle birbirine bağlayalım. O zaman belki kaybolmazlar” der. Bu Çukur’da yeni bir operasyonun işaretidir.


Yorumlar