Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Medipol Üniversitesi Hastanesi Güncel Personel Alımı İlanları Yayımlandı!

Medipol Üniversitesi Hastanesi Güncel Personel Alımı İlanları Yayımlandı! Medipol Üniversitesi Hastanesi farklı pozisyonlarda personel alımı yapmaya devam ediyor. Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarına adayların başvuru yapması ve sağlık alanında uzun soluklu kariyer hedeflerini gerçekleştirmesi mümkündür. İşte Medipol Üniversitesi Hastanesi Güncel Personel Alımı İlanlarının tüm ayrıntıları

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2019 04:15

Medipol Üniversitesi Hastanesi Güncel Personel Alımı İlanları Yayımlandı!

Medipol Üniversitesi Hastanesi farklı pozisyonlarda personel alımı yapmaya devam ediyor. Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarına adayların başvuru yapması ve sağlık alanında uzun soluklu kariyer hedeflerini gerçekleştirmesi mümkündür. İşte Medipol Üniversitesi Hastanesi Güncel Personel Alımı İlanlarının tüm ayrıntıları 

Türkiye’nin en büyük ve kurumsal özel sağlık kuruluşlarından biri olan Medipol Üniversitesi Hastanesi, mega hastaneler kompleksinde istihdam edilmek üzere personel alımları gerçekleştirecektir. Türkiye’nin ilk özel sağlık kompleksi olan Medipol Üniversitesi Hastanesi bünyesinde; Diş Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Onkoloji, Genel vb. birçok farklı sağlık alanında kurumsal hizmet sunmaktadır.

Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarına adayların başvuru yapması ve sağlık alanında uzun soluklu kariyer hedeflerini gerçekleştirmesi mümkündür.

Medipol Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapılacak kadrolar;




Çağrı Merkezi Görevlisi – (İstanbul/ Tümü)


Anestezi Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Endokrinoloji Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Uluslararası Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu – (İstanbul Avr.)


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı - (İstanbul Avr.)


Hemşire – (İstanbul/ Tümü)


Ortadoğu Bölge Müdürü – (İstanbul Avr.)


Diş Hekimi – (İstanbul Avr.)


Acil Tıp Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Kulak Burun Boğaz Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Kadın Doğum Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Uluslararası Dijital Pazarlama Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Dermatoloji Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Nöroloji – (İstanbul Avr.)


Üroloji Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Genel Muhasebe Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Kardiyoloji Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Radyoloji Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Kadın Doğum Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Göz Hastalıkları Uzmanı – (İstanbul Avr.)


İç Hastalıkları Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Fizik Tedavi Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Pratisyen Hekim – (İstanbul Avr.)


Tercüman – (İstanbul Avr.)


Anestezi Teknikeri – (İstanbul/ Tümü)


Plastik Cerrahi Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Hasta Danışmanı – (İstanbul Avr.)


Korener Yoğun Bakım Hemşiresi – (İstanbul Avr.)


Pediatrik Erişkin Kit Hemşiresi – (İstanbul/ Tümü)


Kurumsal Pazarlama Uzmanı – (İstanbul Anadolu)


Uluslararası Resmi İşler Analiz ve Raporlama Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Genel Cerrahi Uzmanı – (İstanbul Avr.)


Sterilizasyon Görevlisi – (İstanbul Avr.)


Uluslararası Hasta Hizmetleri Uzmanı – (İstanbul Avr.)




Olarak belirlenmiştir. Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların İstanbul’da ikame etmeleri gerekmektedir. Bunun yanı sıra birçok kadro için adayların ilanlarda belirtilen özel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayamayan ve görüşmeleri olumsuz sonuçlanan adaylar işe alınmayacaklardır.

Midipol Üniversitesi Mega Hastaneler Kompleksi bünyesinde görevlendirilmek üzere farklı pozisyonlardaki iş ilanlarına başvurular için TIKLAYIN 

Söz konusu ilanlara başvurularını kariyer sitesi üzerinden yapan adayların başvurularının kabul edilmesi halinde kurum tarafından görüşme için çağrılacaklardır.

Kurumsal hizmet şartlarını taşımayan ve ilanda yer alan uzmanlıklara sahip olmayan kişilerin yaptıkları başvurular geçersiz sayılacaktır. Adayların söz konusu ilana şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlanın  Detayları

Mediol Üniversitesi Mega Hastaneler Kompleksi personel alım ilanlarına başvuru yapmak için adayların söz konusu ilanda yer alan şartları taşıması gerekmektedir. Kurum tarafından yapılan personel alımlarının yanı sıra İŞKUR üzerinden de çağrı merkezi görevlisi kadrosu için personel alımı yapılacaktır. Bu nedenle ilana başvuru yöntemi hakkında kurumlar tarafından belirlenen yöntemleri uygulamanız gerekmektedir.

Şuan için toplam 37 iş ilanı yayımlayan Medipol Üniversitesi Hastanesi, sağlık sektöründe uzun soluklu kariyer hedefi olan kişiler için de çeşitli kadrolar açmıştır. Yeni mezun, stajyer, deneyimsiz vb. kadrolara başvuru yaparak Medipol Üniversitesi Mega Hastaneler Kopmpleksi bünyesinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Başvuru Şartları

Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapmak için ilan yer alan uzmanlık şartlarının taşınması gerekmektedir. Bunun yanı sıra, hastane tarafından belirlenen genel şartlara da sahip olmak gerekmektedir. Başvuru yöntemi ve başvuru şartlarına ilişkin tüm detaylar ilanın yayımlandığı platformlar üzerinden görüntülenebilmektedir.

Medipol Üniversitesi Hastanesi Personel Alımı İlanlarının detayları ve başvuru için link TIKLAYIN 






Yorumlar