Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Mayıs ayının ilk TYP ilanına başvurular bitiyor !

AÇSHB İŞKUR Mayıs TYP ilanlarından kamu İl Özel İdaresi personel alımı başvuruları 14 Mayıs tarihinde başladı. Adaylar başvurularını 18 mayıs tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Başvuru şartı ve diğer detaylar haberde.

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2020 18:53

2020 Mayıs Ayının ilk Toplum Yararı Programına Başvurular Bitiyor!

Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına geçici süredeki istihdam şekillerinden bir tanesi de Toplum yararına programı kapsamında personel alımı oluyor.

2020 yılında Ocak ile Mayıs ayları arasında istihdamı azalan TYP ilanı alımı için Mayıs ayında ilk kez 14 Mayıs tarihinde bir başvuru alınmaya başlandı.

Erzincan Merkez’de vadi ve dere ıslahı için İl Özel İdaresi Başkanlığına 50 personel alımı yapılacak. TYP No 289008 olan alımda başvurular 14 Mayıs tarihinde alınmaya başlandı ve son başvuru tarihi 18 Mayıs 2020 tarihinde 23:59’a kadar sürecek. Adaylar 20 Mayıs tarihinde göreve başlayacaklar ve 18 Kasım tarihine kadar görev yapacaklar.

 BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

18 yaşını doldurmak, 19 yaşından gün almak, örgün bir okulda öğrenimine devam etmiyor olmak açık öğretim fakültesinde okuyanlar hariç, sgk’den emekli aylığı almıyor olmaları ve gelir aylığına sahip olmamaları gerekli olacak. İşkur’a kayıtlı işsiz olmak ve Erzincan merkezde ikamet etmek gerekli olacak.

Yorumlar