Anasayfa /  Güncel

Mavi tik ücretli mi oldu? Instagram mavi tik nasıl, ne kadara alınır?

Mark Zuckerberg ilk olarak Twitter'da yapılan ücretli mavi tik alma özelliğinin Instagram için de yapılacağını duyurdu. Peki mavi tik nasıl alınır? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2023 14:00

Mark Zuckerberg ilk olarak Twitter'da yapılan ücretli mavi tik alma özelliğinin Instagram için de yapılacağını duyurdu. Peki mavi tik nasıl alınır? İşte detaylar...

INSTAGRAM’DA PARALI MAVİ TİK DÖNEMİ BAŞLIYOR


Elon Musk’ın başlattığı ücretli mavi tik furyasına uyan Zuckerberg, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Meta Verified adını verdikleri yeni abonelik sistemini duyurdu. Milyonlarca aktif kullanıcısı olan Instagram, aynı Twitter’da olduğu gibi kullanıcılarına para karşılığı mavi tik satımına başlayacak.


Facebook, WhatsApp ve Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg, ücretli mavi tik özelliğinin bu haftadan itibaren kademeli şekilde kullanıma sunulacağını açıkladı. İlk etapta bu abonelik sistemi yalnızca Avusturalya ve Yeni Zelanda'da kullanılabilir olacak. Ancak Zuckerberg diğer ülkelere de özelliğin yakında geleceğini duyurdu.


INSTAGRAM MAVİ TİK ÜCRETİ (FİYATI) 2023 NE KADAR, KAÇ TL?


Instagram’da para karşılığı satılacak mavi tik fiyatı belli oldu. Buna göre Instagram mavi tik Web için 11.99 dolar, iOS için ise 14.99 dolar olarak belirlendi. Zuckerberg'den gelen bilgiye göre "Meta Verified" adlı bu hizmet, hesap taklitlerine karşı ek koruma ve müşteri desteğine doğudan erişim imkanı sunuyor.


INSTAGRAM ÜCRETLİ (PARALI) MAVİ TİK NASIL ALINIR?

Instagram mavi tik satın alma işlemi milyonlarca kullanıcı tarafından merak konusu oldu. Bu hafta kullanıma girecek olan sistem daha başlatılmadı. İlk etapta Avusturalya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunulacak özelliğin Türkiye’ye ne zaman geleceği ise belli değil.

Yorumlar