Anasayfa /  Medya /  Dizi

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Ful izle | Masumlar Apartmanı 50.Bölüm Önizleme

Masumlar Apartmanı 50.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Masumlar Apartmanı 50.Bölüm Önizleme yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü 7 Aralık Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2021 23:05

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Ful izle | Masumlar Apartmanı 50.Bölüm Önizleme

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Masumlar Apartmanı 50.Bölümde de ekrana kitleyecek

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Ful izle

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELR OLDU?

Han, kendince aldığı intikamın sahte mutluluğu içindedir. Etrafındakilere son derece neşeli davranır. Ceylan’ınsa pes etmeye hiç niyeti yoktur. O sırada evde yeni bir kriz baş gösterir.

Safiye’nin korktuğu başına gelir ve Tomris’in hastalığını kaptığını fark eder. Kendini karantinaya alırken evdekileri de kendinden uzaklaştırmak için dışarı gönderir. Ancak Hikmet durumu fırsata çevirir ve Safiye’ye bakmaları için bir araya getirmek istediği iki kişiyi eve çağırır. Naci, Safiye’nin yanında olmak ister ve onun tüm itirazlarına rağmen eve gelir.

Gülben, Esat’ın bir arkadaşıyla tanışacağı için çok heyecanlıdır. Fakat buluşmaya babasıyla birlikte gitmek zorunda kalınca işler sarpa sarar ve Hikmet hem Gülben’i hem Esat’ı çok zor durumda bırakacak bir şey yapar.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar