Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 3 Eylül 2020 MasterClass’ı kazanan isim ve ödülü!

MasterChef Türkiye'nin 3 Eylül Perşembe ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar 3. kez MasterClass eğitimi almanın heyecanını yaşadı. Şef Danilo Zanna'nın verdiği MasterClass eğitiminin ardından yarışmacılar makarna yaparak ödülü kazanmak için yarıştı. Peki MasterChef'te ödülü kim kazandı? MasterClass ödülü ne oldu? İşte MasterChef son bölümde kazanan yarışmacı.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 3 Eylül 2020 MasterClass’ı kazanan isim ve ödülü! - Sayfa 1

MasterChef Türkiye 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde yarışmacılar 3. kez MasterClass eğitimi almanın heyecanını yaşadı. Mehmet Şef ile başlayan MasterClass serüveni geçtiğimiz hafta Somer Şef ile devam ederken; bu hafta Danilo Şef'in stüdyoda İtalyan rüzgarları estirmesi heyecanı daha da doruğa çıkardı. MasterClass eğitiminde yarışmacılara elde ev yapımı makarna ve risotto yapmayı, bu yapımın inceliklerine dair teknikleri anlatan Danilo Şef ardından yarışmacılardan makarna hazırlamalarını istedi ve mücadele başladı! MasterClass ödül oyununda bu hafta oldukça eğlenceli anlar ekrana gelirken; oyunun sonunda en iyi tabağı çıkaran altı isim belli oldu! Ardından Danilo şef bu altı isimden ne istedi? TV8 ekranlarında 3 Eylül MasterClass ödül oyununun kazananı kim oldu? MasterClass ödülü ne olarak belirlendi? İşte, detaylar...

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 3 Eylül 2020 MasterClass’ı kazanan isim ve ödülü! - Sayfa 2

MasterChef Türkiye 3 Eylül Perşembe akşamı 45. bölümü ile TV8 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıktı. İtalyan rüzgarının estiği gecede Danilo Şef makarna ve risotto yapmanın tekniklerini anlattı. Danilo Şef'in verdiği eğitimin ardından mutfakta yarışmacılar öğrendikleri yemeklerle yaratıcı bir tabak çıkarmaya çalıştı. Rakiplerinden daha iyi tabağı çıkararak MasterClass finaline kalan 6 yarışmacıdan biri gecenin sonunda ödülün sahibi oldu.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 3 Eylül 2020 MasterClass’ı kazanan isim ve ödülü! - Sayfa 3

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Her hafta perşembe günleri oynanan MasterClass ödül oyununda yarışmacılara İtalyan yemeklerinin incelikleri anlatıldı.

Danilo Şef'in verdiği eğitimin ardından yarışmacılar kendi açtıkları hamurlarla makarna yapmaya çalıştı. Yarışmacılara verilen sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 3 Eylül 2020 MasterClass’ı kazanan isim ve ödülü! - Sayfa 4

İlk turda Duygu, Emir, Esra, Özgül, Uğur ve Eray makarnayı rakiplerine göre daha iyi yaparak 2. tura yükseldi.