Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te kim kazandı? 10 Eylül MasterClass ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu!

MasterChef Türkiye'de her hafta bir MasterClass oyunu oynanıyor. Yarışmacılara bu oyunlarda şefler tarafından yeni teknikler öğretiliyor ve bu teknikler üzerinden bir oyun oynanıyor. Yarışmanın 10 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde yeni bir MasterClass oyunu oynandı. Peki, 10 Eylül MasterClass kazananı kim oldu?

MasterChef'te kim kazandı? 10 Eylül MasterClass ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu! - Sayfa 1

MasterChef Türkiye yeni sezonunda tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta bireysel olarak oynanan MasterClass oyunları da yarışmacıların yeni teknikler ve beceriler kazanmasında önemli bir rol oynuyor. Somer, Danilo ve Mehmet Şef jüriliğinde yeni bir MasterClass alan yarışmacıları ödülü kazanmak için birbirleriyle mücadele etti. 10 Eylül MasterChef’te MasterClass oyununu kim kazandı?

MasterChef'te kim kazandı? 10 Eylül MasterClass ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu! - Sayfa 2

MasterChef 2020'nin 4. Masterclass'ı 10 Eylül Perşembe akşamı ekranlara geldi. MasterChef'in ünlü şefleri, yarışmacılara ayrı ayrı eğitimler verdi. MasterChef 2020'de önce kadayıflı karides, ardından niyokki ve son olarak da ıstakoz yapan yarışmacılardan en başarılı tabağı çıkaran isim günün sonunda şefler tarafından açıklandı.

MasterChef'te kim kazandı? 10 Eylül MasterClass ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu! - Sayfa 3

MASTERCHEF'TE MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 10 Eylül akşamı ekranlara gelen 51. bölümünde, yarışmacılara kabuklu deniz mahsullerine dair detayları, püf noktalarını anlatıldı. İlk turda kabuklu deniz mahsullerinin bilineyenleri yarışmacılara anlatıldı. Somer şef turun sonunda Arem, Eray, Serhat, Barbaros, Ebru, Esra, Berker, Özgül'ün tabaklarını beğendi.

MasterChef'te kim kazandı? 10 Eylül MasterClass ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu! - Sayfa 4

Somer Şef'in verdiği eğitimde ilk turda yarışmacılar kadayıflı karidesi hazırlamak için mutfağa girdi. Kadayıflı karides turunda yemeği rakiplerinden daha iyi yapan isimler Esra, Berker, Özgül, Arem, Eray ve Serhat oldu.