Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te kim elendi? İşte 13 Aralık MasterChef'e veda eden isim

MasterChef Türkiye'de dün akşam bir veda daha yaşandı. Son takım oyunu oynanan MasterChef Türkiye'de Mavi takım hafta boyu yarışmaları kaybetti ve takımdaki herkes eleme adayı oldu. Serhat, Barbaros ve Sefa'nın yer aldığı takımda kim gitti? MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef'te kim elendi? İşte 13 Aralık MasterChef'e veda eden isim - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'de dün akşam ilk olarak kırmızı ve mavi takım Balkan mutfağı yemeklerini yapmak için karşı karşıya geldi. Bu turda yarışmacılar Şile paprika, tavce gravce, Boşnak böreği, tavuk büryan, kaymaçina hazırladı.

MasterChef'te kim elendi? İşte 13 Aralık MasterChef'e veda eden isim - Sayfa 2

Şeflerin yarışmacılara yapılması için verdiği sürenin ardından yemeklerin tadına bakıldı. Dokunulmazlık oyununun sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın kırmızı takım olduğunu duyurdu. Böylece Özgül, Emir ve Eray MasterChef'te ilk 5'e giren isimlerden oldu.

MasterChef'te kim elendi? İşte 13 Aralık MasterChef'e veda eden isim - Sayfa 3

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

 MasterChef'in son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda mavi takım yarışmacıları eleme potasına girdi. Takımın tamamı eleme potasında olduğu için 3'lü eleme oyunundan birinci çıkan isim bireysel dokunulmazlığı almış oldu. Böylece hem potadan kurtulan hem de bireysel dokunulmazlığı alan isim Barbaros oldu.

MasterChef'te kim elendi? İşte 13 Aralık MasterChef'e veda eden isim - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Finalde Serhat, Sefa ve Barbaros karşı karşıya geldi. Mavi takım yarışmacılarının tümü, Danilo şefin imza tabağı olan Tournedos Rossini hazırlamak için mücadele verdi. Final bölümünde potadan kurtulan ilk isim Barbaros oldu.