Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye 2021'in 20 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için mücadele etti. En lezzetli pizzayı yapan yarışmacı, kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanını belirledi. Sonrasında iki kaptan arasında gözleri kapalı şekilde düello gerçekleşti.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının 18'inci haftasının ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 2

MasterChef’in son bölümünde yarışmacılar, mavi takım kaptanı olmak için mutfağa girdi. Pizzayı en iyi yapan isim, mavi takım kaptanı oldu ve rakibi kırmızı takım kaptanını belirleme hakkı elde etti.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 3

Şefler, tadım yaptıktan sonra öne çıkan üç ismi açıkladı. Burcu, Dilara ve Eren, en lezzetli pizzaları yapan yarışmacılardı. Üç isim arasında en iyi pizzayı yaparak oyunu kazanan Dilara, mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 4

MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyununu kazanan Dilara, kırmızı takım kaptanı olarak Burcu'yu seçti. Daha sonra ise iki kaptan, haftanın takımlarını belirlemek için sırasıyla seçim yaptı.