Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef’te İkinci eleme adayı kim oldu? İşte eleme potasına giren o isim…

MasterChef Türkiye, 22 Aralık akşamı 127. bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın 2. eleme adayının belli olduğu gecede; Barbaros, Özgül ve Serhat eleme potasına düşmemek ve MasterChef'te son üç yarışmacı arasına girebilmek için yarıştı. Oynanan üç oyun sonrası gecenin birincisi ve potaya giden isim belli oldu.

MasterChef’te İkinci eleme adayı kim oldu? İşte eleme potasına giren o isim… - Sayfa 1

MasterChef 2020’de ilk dört yarışmacı arasında final haftası mücadelesi sürüyor. MasterChef son bölümde, çeyrek finalistler şeflerin istediği yemekleri en iyi şekilde yapmaya ve şeflerden en yüksek puanları almaya çalıştı.

MasterChef’te İkinci eleme adayı kim oldu? İşte eleme potasına giren o isim… - Sayfa 2

POTAYA İLK GİDEN EMİR OLMUŞTU 
Haftanın ilk günündeki oyunlarda en fazla puanı Serhat alırken en düşük puanı alan Emir, eleme finaline giden ilk aday olmuştu.

MasterChef’te İkinci eleme adayı kim oldu? İşte eleme potasına giren o isim… - Sayfa 3

ÖMÜR AKKOR KONUK OLDU 
22 Aralık akşamı yayınlanan yeni bölümde, yarışmacıların aldıkları puanlar sıfırlandı ve yine aynı şekilde şefin tabağı, yaratıcılık ve dünya veya Türk klasikleri adlı üç oyun oynandı. Bu oyunların ilkinde konuk olarak şef Ömür Akkor katıldı. Akkor, yarışmacılar için sarımsak pilavı ve helva-i hakani hazırladı.

MasterChef’te İkinci eleme adayı kim oldu? İşte eleme potasına giren o isim… - Sayfa 4

İlk oyunda konuk şefin de verdiği oylar ile birlikte toplamda 40 puan üzerinden değerlendirme yapıldı. Buna göre ilk oyunda en başarılı yarışmacı Özgül oldu ve toplamda 36 puan aldı. Onu takip eden Serhat'ın topladığı puan 30. Son sırada ise 26 puanla Barbaros yer aldı.