Anasayfa /  Güncel

MasterChef Türkiye'nin şefleri adeta parmaklarını yedi!

MasterChef Türkiye 2. tur elemelerinde bir yarışmacının yaptığı yemek şeflerin adeta parmaklarını yemesine neden oldu. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu o yemeği öve öve bitiremedi. Somer Şef yarışmacıya "Bu yememkte ciddi bir sorun var. Bu bize yetmez. 100-120 tane daha yapman lazım. Bugüne kadar yediğim en iyisi" dedi. Eleme turunu geçen yarışmacının yaptığı yemeğin tadına bakmak için programın finalinde stüdyo çalışanları da bir biriyle yarıştı! İşte o anlar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 31 Temmuz 2022 16:55

Tv8 Ekzranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2022'nin 2. turunda yarışmacılar hem zamanla hem de birbirleri ile mücadele ediyor. Zaman zaman gergin anların yaşandığı yarışmada bir yarışmacının yemeği şeflere adeta parmaklarını yedirtti. MasterChef’in yeni bölümünde Mehmet Şef, Danino ve Somer şef yarışmacılardan Buffalo Soslu Kanat (Buffalo Wings) yapmasını istedi. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, Buffalo Wings’i en iyi yapmak için çok mücadele etti. Buffalo Soslu kanatları tadan şefler ardından 1’inciyi açıkladı. Somer şef düellonun galibinin ilk turda yaptığı yemekle 2. Tura yükselen Yağız Özçelik olduğunu açıkladı.


MasterChef Somer Şef düelloyu 1’incilikle tamamlayan yarışmacı Yağız Özçelik’e ‘tabağında ciddi bir sorun var” dedi. Bu sözler üzerine stüdyo bir anda buz kesti. Somer şef elemeyi geçen yarışmacı Yağız’ın tabağındaki ciddi sorunu ise “Ciddi sorun var çünkü bu tabak hiçbirimize yetmez. Bu tabaktan 120-130 tane yapman lazım ki bütün stüdyo yesin. Bugüne kadar çok yedim, burada yediğim en iyi Buffalo Wings’lerden birisi. Gerçekten tebrik ederiz.” dedi. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun öve öve bitiremediği yarışmacı Yağız’ın yaptığı Buffalo Soslu Kanatın tadına bakmak için bir anda stüdyo çalışanları da platforma koştu. MasterChef Türkiye çalışanları Yağız’ın Buffalo Soslu Kanatlarından yemek için bir biriyle yarıştı.

Yorumlar