Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte elenen şok isim...

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Burcu, Hasan ve Mert bir hafta daha yarışmada kalmak için kıyasıya mücadele etti. MasterChef'e veda eden isim kim oldu öğrenmek isteyenler "son dakika MasterChef'te kim elendi?" sorusuna cevap arıyor. Merak konusu olan son dakika MasterChef'te kim elendi? sorusu yanıtı ve tüm detaylar.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte elenen şok isim... - Sayfa 1

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme gecesi heyecanı yaşandı! Üç eleme adayı arasından bir isim pazar akşamı yarışmaya veda etti. MasterChef'te iki aşamalı eleme turunun ilkinde baby sebzelerle yaratıcı ve en lezzetli yemeklerin yapılması istendi, ikinci aşamada da Somer Şef'in imza tabağı yarışmacıları zorladı. İkinci tur ardından yarışmadan ayrılan isim netleşti. Ayrılan ismin netleşmesiyle birlikte Masterchef'in son 6'sı belli oldu.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte elenen şok isim... - Sayfa 2


TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te hafta boyunca oynanan takım oyunları sonunda üç eleme adayı çıkarılmıştı. Üç isim 26 Aralık akşamı iki aşamadan oluşan eleme turunda mücadele verdi. İlk aşamada baby sebzelerden en leziz tabakalar çıkarıldı ve ikinci aşamada şef tabağı yapıldı.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte elenen şok isim... - Sayfa 3

26 ARALIK MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ? 
Hafta boyu düzenlenen takım oyunları sonunda en az başarılı olan takımdan üç aday seçildi ve eleme potasına gönderildi. Bu üç isim; Burcu, Hasan ve Mert oldu. Eleme turunun ilk basamağında rengarenk sebzelerle yaratıcı tabak çıkarıldı ve oyun sonunda Burcu 14, Mert 15 ve Hasan da 19 puan aldı.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte elenen şok isim... - Sayfa 4

İkinci oyunda da yarışmacılardan, Somer Şef'in imza tabağı olan Kilis Pie yapılması istendi. Mücadele sonunda Somer Şef'in tabağını en iyi yapan ve potadan ilk çıkan isim Hasan oldu. Burcu da 32 puan alarak ilk 6'ye giren son isim seçildi ve MasterChef'e veda eden Mert oldu.