Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte 7 Kasım veda eden şok isim

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Pelin, Emre, Burcu, Dilara, Mert ve Hasan yarışmada bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. İki aşamalı oyunun ardından MasterChef'e veda eden Emre, gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte 7 Kasım  veda eden şok isim - Sayfa 1

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme gecesiydi. Hafta boyu başarısız olan yarışmacıların kendi aralarında mücadele ettiği yarışmada elenen isim ve yarışmaya veda eden kişi belli oldu. İzleyiciler MasterChef kim elendi sorusunu araştırmaya başladı. MasterChef Türkiye'de yeni elenen isim çok şaşırttı. İşte MasterChef Türkiye'de kim gitti sorusunun cevabı...

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte 7 Kasım  veda eden şok isim - Sayfa 2

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 son bölümde ekranlara gelen kritik eleme adayı oyununda MasterChef'te elenen yarışmacı ve diğer tüm detaylar şu şekilde;

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte 7 Kasım  veda eden şok isim - Sayfa 3

7 Kasım 2021 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 son bölümde eleme potasında yer alan Pelin, Emre, Burcu ve Dilara, Mert, Hasan arasında kritik eleme adayı oyunu mücadelesi yaşandı. Jüri Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından değerlendirilecek olan ürünlerden en başarısız olarak seçilen tabağın sahibi MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu! İşte 7 Kasım  veda eden şok isim - Sayfa 4

Kritik eleme gecesinde potada yer alan yarışmacılar elenmekten kurtulmak için Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen çilek ana ürünüyle ilk tur mücadelesinde potadan çıkmak için yarıştı ve bu safhada başarısız olanlar Danilo şef tarafından hazırlanan imza tabağına en yakın ürünü hazırlamak için hünerlerini gösterdi.