Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef Türkiye'de kimin elendiği yine medyaya sızdı! İşte elenen isim!

TV8 kanalının fenomen yarışması Masterchef Türkiye'de sızıntı krizi yaşanıyor. İzleyiciyi ekran başına toplayan yarışmanın eleme gecesi günler öncesinden çekiliyor. Haliyle de çekimler esnasında veda eden ismin kim olduğu dışarı sızıyor. Sosyal medya hesaplarında da elenen isimler final gecesinden önce ifşa oluyor. Bu hafta da yine öyle oldu ancak bu kez biraz durum farklı... İfşayı yapan elenen ismin babası oldu.

Masterchef Türkiye'de kimin elendiği yine medyaya sızdı! İşte elenen isim! - Sayfa 1

Yeni dönemde de severek izlenen Masterchef Türkiye, ifşalarla gündemde. İlk ifşa takım düelloları başlamadan 16 kişilik kadronun ifşa olmasıyla yaşanmıştı. Derken elenecek isimler ve onların yerlerine gelecek kişiler Instagram üzerindenden bir bir ifşa oldu. Arem'in yarışmaya döndüğü hafta Berk'in eleneceğini, sonraki hafta Gülşah'ın gideceğini günler öncesinden yazan hesap TV8'i karıştırmıştı.

Masterchef Türkiye'de kimin elendiği yine medyaya sızdı! İşte elenen isim! - Sayfa 2

Berker'in yarışmaya tekrar dönecek kişi olduğunu günler önceden ortaya çıkarken, 5. haftada elenen Selin'in yerine Walison'un, 6. hafta elenen Celal'in yerineyse Didem'in geleceği ifşa oldu. 

Masterchef Türkiye'de kimin elendiği yine medyaya sızdı! İşte elenen isim! - Sayfa 3

Elenen isimler de ifşa oldu
Masterchef'te asıl kriz yaratan ise elenen isimlerin günler öncesinden sızması oldu. 7. haftada Duygu Acarsoy'un, 8. haftada Walison Fonseca'nın, sonraki hafta Didem'in son olarak da geçen hafta Berker'in elenen isim olacağı ifşa oldu. İfşaların hepsi de gerçek çıkınca Acun Ilıcalı, bilgi sızdıran ismi aramaya başladı.  

Masterchef Türkiye'de kimin elendiği yine medyaya sızdı! İşte elenen isim! - Sayfa 4

Masterchef'in 1 Kasım 2020 pazar gecesi yapılan 2 etaplı elemesinde potadan Serhat, Barbaros ve Eray çıktı. Tanya, Furkan ve Uğur ise ikinci elemeye kalan isimler oldu. İkinci potadan en iyi yemeği yaparak çıkan isim Furkan Yalçın olurken, Uğur ve Tanya son 2'ye kaldı.