Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef eleme adayı

MasterChef Türkiye'de son beş yarışmacı kaldı. Şefler, bu haftanın yeni kurallarını açıkladı. Yarışmacılar artık bireysel oynayacak. MasterChef'in son bölümünde yarışmacıları sevindiren konuklar vardı. Peki MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef eleme adayı ve son bölüm özeti...

MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef eleme adayı - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'de adım adım final heyecanı başlarken, yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunu için önlük giydi. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 14 Aralık tarihli 121. bölümünde tüm yarışmacılar aileleriyle beraber mutfağa girerek yemek yaptı. MasterChef yarışmacılarından Serhat’ın nişanlısı, Eray ve Barbaros’un annesi, Özgül’ün eşi ve Emir’in arkadaşının yarıştığı gecede ödülü alan isim Serhat oldu. Eleme oyunu sonrası potaya giren haftanın ilk eleme adayı ise Eray olarak belirlendi. İşte, son bölümde yaşananlar.

MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef eleme adayı - Sayfa 2

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU? 
MasterChef'te oynanan ödül oyunu sonrası 5 yarışmacının tamamı direkt eleme oyunu oynadı. Barbaros, Serhat, Emir, Özgül ve Emir eleme oyununda Beef Wellington yapmak için müdadele verdi. Takım oyunu olmadan yarışmacıların tamamı Mehmet Şef'in anlattığı tekniğe göre yemeklerini hazırladı.

MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef eleme adayı - Sayfa 3

Mehmet, Danilo ve Somer şef yarışmacılara bu yemeği hazırlamak için tam 1 saat süre verdi. Sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Yapılan tadımın ardından şefler gecenin birincisi olarak Barbaros'u açıkladı. Gecenin ikincisi Özgül olurken, üçüncü olan isim Serhat oldu. Dördüncü olan yarışmacı Emir olurken eleme potasına giren isim Eray oldu.

MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef eleme adayı - Sayfa 4

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 
MasterChef Türkiye'de eleme oyunu öncesi renkli anlar yaşandı. MasterChef’te son 5’e kalan Eray, Barbaros, Emir, Serhat ve Özgül stüdyoda aileleleriyle yemek yaptı ve soru cevap oyunu oynadı. MasterChef yarışmacılarından Serhat’ın nişanlısı, Eray ve Barbaros’un annesi, Özgül’ün eşi ve Emir’in arkadaşı tezgah başına geçti.