Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı ? İşte 23 Eylül MasterChef eleme adayları

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef’in 23 Eylül akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. İsveç Başkonsolosluğu’nda başkonsoloslara yemek yapan mavi ve kırmızı takım, dokunulmazlığı kazanmak için çaba sarf etti. Dört eleme adayının ardından yarışmacılar ve MasterChef jürisi yeni eleme adaylarını belirledi. İşte, MasterChef takım oyunu ve dokunulmazlığı kazanan takımlar...

MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı ? İşte 23 Eylül MasterChef eleme adayları - Sayfa 1

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, yabancı konuklarına beş faklı tarifi en iyi şekilde yaptı. Üçüncü takım oyununu gerçekleştiren iki takımdan en fazla oyu alan ise kırmızılılar oldu. Takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Yarışmacıların dokunulmazlık turundaki yaratıcılık ürünü patates oldu. İşte, eleme adayları...

MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı ? İşte 23 Eylül MasterChef eleme adayları - Sayfa 2

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. TV8 ekranlarında perşembe akşamı sevenleri ile buluşan MasterChef Türkiye'de kırmızı ve mavi takım bu kez İsveç Konsolosluğu'na konuk oldu. Kuşkonmaz çorbası, İsveç köfte, Volovan (Val Au Vent), dana yanağı, peşmelba menüsünün yapıldığı gecede, haftanın son eleme adayları mavi takımdan Hasan ve Burcu seçildi.

MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı ? İşte 23 Eylül MasterChef eleme adayları - Sayfa 3

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 
MasterChef Türkiye'de gecenin ilk eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren seçti. Eren ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Böylece Hasan MasterChef'te eleme potasına giren beşinci isim oldu.

MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı ? İşte 23 Eylül MasterChef eleme adayları - Sayfa 4

Mavi takım daha sonra 6. adayı belirlemek için oylama yaptı. Yapılan oylama sonunda ismi en çok yazılan Burcu oldu. Bu sonuçla Hasan ve Burcu son eleme adayları olarak belirlendi.