Anasayfa /  Medya

Masterchef batuhan mı cemre mi yasin mi elendi? İzle

TV8 ekranlarında yayınlanan Master Chef Türkiye yeni hafta yeni bölümü başlıyor . Bu hafta yine Master Class eleme ve takım oyunu oynanacak 2 Aralık Pazartesi günü mavi ve kırmızı takım kaptanları kim belli oluyor .6 aralık cuma günü yapılak eleme yemeği ile kim elendi gitti belli oluyor Cemre mi Yasin mi yeni gelecek isim mi son eleme adayı kim.

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2019 23:31

Master Chef Türkiye heyecanı devam ediyor . Adım adım finale giden Master Chef de 7 elelme adayı kaldı . Geçen hafta yapılan en son elemede Rıfat ile son ikiye kalan Kıvanç elenen isim oldu . Bu haftadan itibaren bazı değişiklikler yapıldı . Artık eleme oylaması olmayacak . Yemeği en kötü yapan direkmen eleme potasına girecek .

MASTER CHEF TÜRKİYE 4 ARALIK ÇARŞAMBA KİM ELENDİ GİTTİ

6 Aralık Cuma günü eleme adayları Cemre Btuhan ve Yasin oldu 3 isimden birisi bu akşam hayallerine veda edecek Cemre Yasin Batuhan kim elendi gitti son yemeklerini yapıyor 3 şef kararını açıklayacak.


4 Aralık salı günü yapılan eleme yemeğinde eski yarışmacılar jüri üyesi oldu Dün yapılan eleme yemeğinde ilk eleme adayı Yasin oldu Bugünkü takım oyunun da kazanan takım mavi takım olunca kırmızı takım eleme yemeği yapacak şeflerden gelecek açıklama ile 1 kişi daha elemeye gidecek. Cemre ile Batuhan arasından birisi daha elemeye girecek.


Bugün yapılan eleme yemeğinde ilk eleme adayı için son ikiye kalan isim Yasin ile Rıfat oldu İki isimden birisi 3 aralık salı günü ilk eleme adayı olacak Danilo şef bu hafta ilk eleme adayı olarak kim olacak.

3 Aralık çarşanba günü haftanın ilk eleme oyunu oynanacak kaybeden 2 kişi eleme potasına girecek hangi isimler elemeye çıkacak merakla bekleniyor.
2 Aralık Pazartesi ilk oyun takım kaptanlığı oynanacak . Mavi ve kırmızı kaptanları kim olacak belli olacak

Takım kaptanlığı oynunu kazanan isim Alican oldu Ali Can mavi takım kaptanı olurken kırmızı takım kaptanı Cemre oldu.

Alican Mavi Takım Yarışmacıları
Güzide
Rıfat Ekin
Cemre Kırmızı Takım Yarışmacıları
Yasin
Batuhan oldu

Yorumlar