Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef 6. yarışmacısı

Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2021 son bölümde ana kadroya dahil olacak 6. yarışmacısı için final turu oyunu oynandı. İşte MasterChef ana kadroya kim girdi belli oldu mu? sorusunun yanıtı...

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef 6. yarışmacısı - Sayfa 1

Dört sezondur izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de final turu heyecanı devam ederken; ikinci grup yarışmacıları ilk kez yemek yaptı. MasterChef 2021 ana kadroya girmek için yarışmacılar arasında kıran kırana mücadeleler yaşandı.

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef 6. yarışmacısı - Sayfa 2

FİNAL TURUNDA İKİNCİ GRUP 
Mehmet Yalçınkaya tarafından bu tura çıkarılan isim ise Şükrü Özsarı oldu. Grupta yer alan on beş yarışmacı, önlüğü kazanmak için rekabet içine girdi ve günün en iyi yemeğini yapmaya çalıştı.

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef 6. yarışmacısı - Sayfa 3

Yarışmacılar, ilk turda; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın istediği patlıcan kebabını yaparak yarıştı. Etabın sonunda yaratıcılık bölümüne kalan isimler; Azize, Görkem, Hamza, Şükrü, Ali, Araz oldu.

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef 6. yarışmacısı - Sayfa 4

MasterChef'te ikinci bölüme geçen yarışmacılara verilen ana ürün badem oldu. Tadım sonrasında şefler değerlendirmelerini açıkladı.