Anasayfa /  Foto Galeri

Maserati GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi

Maserati’nin, GranCabrio Folgore ile enerji dolu dönüşümünü, yenilikçi ivmesini ve yaratıcılığını gözler önüne serdiği, Trident’in %100 elektrikli yeni serisinin sunulduğu “Made in Thunder” etkinliği İtalya Rimini’de gerçekleşti. Elektrik çağında öncü rol üstlenen ve gök gürültüsüyle aynı güce sahip, GranCabrio Folgore tüm dünyaya aynı anda tanıtıldı.

Maserati GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi - Sayfa 1

Maserati, yeni elektrifikasyon çağına öncülük eden GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi.

Maserati GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi - Sayfa 2

Maserati’nin, GranCabrio Folgore ile enerji dolu dönüşümünü, yenilikçi ivmesini ve yaratıcılığını gözler önüne serdiği, Trident’in %100 elektrikli yeni serisinin sunulduğu “Made in Thunder” etkinliği İtalya Rimini’de gerçekleşti. 

Maserati GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi - Sayfa 3

Elektrik çağında öncü rol üstlenen ve gök gürültüsüyle aynı güce sahip, GranCabrio Folgore tüm dünyaya aynı anda tanıtıldı. 

Maserati GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi - Sayfa 4

Açılış konuşmalarını İtalyan aktris Matilda De Angelis ve bilim dünyasının İtalyan temsilcisi, astrofizikçi ve iletişimci Edwige Pezzulli’nin gerçekleştirdiği etkinlik, davetlilerin karşılandığı hipnotik ses deneyimiyle başladı, dünyaca ünlü sanatçı ve Trident Dardust'un gün batımını selamlaması ile devam etti.