Anasayfa /  Foto Galeri

Marketler saat kaçta açılıyor? İşte 21 Nisan Migros BİM A101 ŞOK çalışma ve açılış saatleri

Bakkallar ile perakende satış mağazalarından BİM, ŞOK A101 Migros çalışma saatleri değişti. 21 Nisan salı günü sabah açılış saatleri nedir? Akşam saat kaçta kapanacak? 22 Nisan, 23 Nisan ve 24, Nisan marketlerin çalışma saatleri haberde..

Marketler saat kaçta açılıyor? İşte 21 Nisan Migros BİM A101 ŞOK çalışma ve açılış saatleri - Sayfa 1

İçişleri Bakanlığı Ramazan nedeniyle açıkladığı genelgede marketlerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Buna göre Ülke genelindeki tüm gıda satışı yapan ve işletenler perakende satış mağazaları çalışma saatlerini genelgeye göre yeniden düzenleyecekler.

Marketler saat kaçta açılıyor? İşte 21 Nisan Migros BİM A101 ŞOK çalışma ve açılış saatleri - Sayfa 2

21 NİSAN SALI MARKETLER KAÇTA AÇILACAK?

(BİM, ŞOK, A101, Migros ) Bakkal ve marketler sabah 08:00’de açılacaklar. Buna göre 21 Nisan Salı ile 22 Nisan Çarşamba günü iki günlük çalışma saatlerindeki değişiklik sonrası 08:00 ile akşam kapanacağı saat olan 23:00’a kadar vatandaşlar alışverişini yapabilecekler.

Daha önceki çalışma saatlerine göre ramazan alışverişi yapacak vatandaşlar için saat değişikliğine gidildi. Genelgede ki saatlerin yanı sıra marketlerin bu saatlerde açık olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Bu yüzden bu sabahleyin erken saatte açamayabilirler. Genelge hükümlerinde satış ve çalışma yapabileceklerini izinleri verildi. Yine ŞOK, BİM, A101 gibi perakende mağazalar eski saatlerden müşterine hizmet vermeye devam edebilirler. 

Marketler saat kaçta açılıyor? İşte 21 Nisan Migros BİM A101 ŞOK çalışma ve açılış saatleri - Sayfa 3

23 NİSAN İLE 24 NİSAN TARİHLERİNDE MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ NE OLACAK;

Salı ve Çarşamba günleri sokağa çıkma yasağı uygulanmayacağı için saatleri daha çok genişletildi. Fakat 23 ile 24 Nisan tarihlerindeki saatleri farklılık gösteriyor.

Bu yüzden vatandaşların alışverişe çıkmadan öne mutlaka çalışma saatleri açıklamasını incelemelerinde fayda olacaktır. 23 Nisan tarihinde sabah 09:00 ile 14:00 saatleri arasında açık olacak.

24 Nisan tarihinde de 09:00 ile 14:00 saatleri arasında vatandaşlar yakınlarındaki marketlere gidip sosyal mesafe ve market içindeki müşteri sayılarını dikkate almak kaydı ile alışveriş yapabilecekler.

Marketler saat kaçta açılıyor? İşte 21 Nisan Migros BİM A101 ŞOK çalışma ve açılış saatleri - Sayfa 4

BİM MARKET AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

BİM Marketler Zinciri şubeleri sabah 08.00'da açılıyor ve akşam saat 23.00'de kapanıyor.