Anasayfa /  Politika

Mansur Yavaş'tan Ümit Özdağ'ın sözlerine cevap geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tv100'deki açıklamalarının ardından Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmaları tekrar alevlendi. Ekrem İmamoğlu, kendi adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Anketlerden ise Mansur Yavaş çıktı. Tüm gözler Mansur Yavaş'a çevrilmiş, Yavaş ise kendisi açıklama yapmamıştı. Mansur Yavaş sessizliğini bozdu.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2022 22:09

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tv100'deki açıklamaları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etmesi ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır" çıkışı sonrası gözlerin çevrildiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kısa ve manidar bir açıklama ile sessizliğini bozdu.

 Yavaş, basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamanın yeterli olduğunu belirterek, "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi. Tartışmaların içine girmek istemediğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır. Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır. Hemşerilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz."

Yorumlar