Anasayfa /  Politika

Mansur Yavaş'tan net mesaj: Biz Doğrudan Doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz!

Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamaları tüm ülke çapında devam ederken, Türkiye'nin başkenti Ankara'da da Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamala çoşku kentin her noktasında kendini gösteriyor. Ankara Büyük Şehir Belediyesi Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamaları için kentin her noktasını hazırladı. İşte bu kutlama pankartlarından biri çok dikkat çekiciydi. Ankar Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş imzalı pankartın mesajı ise çok net bir mesajdı.

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2023 19:52

Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamaları heycanını yaşandığı Türkiye'nin Başkenti Ankara'da kent soskları Bakente yakışır şekilde kutlama mesajları ile donatıldı.

Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamaları tüm ülke çapında devam ederken, Türkiye'nin başkenti Ankara'da da Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamala çoşku kentin her noktasında kendini gösteriyor.

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Cumhuriyetimiz 100.Yılı kutlamaları çerçevesinde tüm kenti kutlamaya hazırlarken, tüm sokaka ve caddesleri kutlama mesajları ile donattı.

İşte bu kutlama pmesajlarından biri çok dikkat çekiciydi. Ankar Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş imzalı pankarta Ulu Önder Atatütk'un Nutuk'ta gecen ve Atatük Milliyetçiliğini analatan sözüne yer verildi.

Ulus Çarşısını boydan boya kaplayann pankartta Ankar Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş imzalı Ulu Önder Atatütk'un Nutuk'ta gecen sözü '' Biz Doğrudan Doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz!'' sözleri yer alıyordu.

Türk Milliyetçisi kimliği ile bilinen Ankar Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu pankartala herkese çok net bir mesaj verierken bu mesajı kendi sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi

Yorumlar