Anasayfa /  Foto Galeri

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu ve oyuncuları

Aksiyon, Macera, Fantastik türünde olan Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminde Angelina Jolie, Elle Fanning, Harris Dickinson gibi ünlü isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Joachim Ronning yer alıyor. İşte Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 1

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu ve oyuncuları

Aksiyon, Macera, Fantastik türünde olan Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminde Angelina Jolie, Elle Fanning, Harris Dickinson gibi ünlü isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Joachim Ronning yer alıyor. 

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 2

İşte Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu

Yıllar Malefiz ve Aurora'ya nazik davranmıştır. Acı ve intikamla başlayan ve nihayetinde sevgiye dönüşen ilişkileri, gelişmiştir.

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 3

 Ancak insanlar ve perileri arasındaki kin devam etmektedir. Aurora’nın Prens Phillip’le yaklaşmakta olan evliliği, Ulstead krallığı ve komşu Moors’ta kutlamalara neden olmuştur ve düğünün, iki dünyayı birleştirmesi amaçlanır. 

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 4

Beklenmeyen bir karşılaşma yeni ve güçlü bir ittifakı ortaya çıkarır. Malefiz ve Aurora bir Büyük Savaş'ta muhalif taraflara ayrılırlar.