Anasayfa /  Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

93 yaşındaki hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu bugün Fatih Camii'nde son yolculuğuna uğurlanıyor. Onlarca kişi sabah saatlerinde camiye akın etti. Ustaoğlu'nun cenazesi Cuma namazına müteakip Fatih Camii'nden kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı da cenaze törenine katıldı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 24 Haziran 2022 15:44

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili şeyhimiz Mahmut Efendi Hazretlerimiz Hakk'a yürümüş ahirete irtihal etmiştir. Cümle ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı.

ERDOĞAN VE DEVLET ERKANI TÖRENDE...
 Ustaosmanoğlu'nun cenazesi Cuma namazına müteakip Fatih Camii'nden kaldırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze törenine AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal iştirak ediyor. 


Törene katılanlar arasında ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de bulunuyor.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN GELMEYE BAŞLADILAR
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze namazı için onlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Fatih Camii avlusunu doldurmaya başladı.

Yorumlar