Anasayfa /  Magazin

Yıllar sonra Reynmen ile Merve Taşkın'ın olay yaratacak videosu ortaya çıktı!

Sosyal medya fenomenleri Reynmen'in Merve Taşkın ile yıllar öncesine ait olan bir videosu sosyal medyada düştü.Kısa süre içinde gündem olan videoya Merve Taşkın'dan yanıt geçikmedi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 14:44

'Derdim Olsun' adlı şarkısıyla YouTube'da Aleyna Tilki'nin günlük izlenme rekorunu elinden alan Reynmen, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medya fenomeni için 'Vibio' adlı YouTube kanalında çekilen 'Reynmen Aslında Kim?' adlı bir video da yıllar önceki Merve Taşkın olayını yeniden gün yüzüne çıkardı.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'la yıllar önce görüntülü konuşan Reynmen'in Taşkın'a "Seni gebertene kadar dövmek istiyorum" dediği görüldü. Söz konusu görüntüler yeniden gündeme gelince de Taşkın'dan zehir zemberek bir açıklama geldi. 

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yapan Merve Taşkın, "O zaman küçüktüm doğru düzgün cevap veremedim. Şimdi ki aklım olsa şikayetçi de olurdum ağzının payını da çok güzel alırdı. Karşısında eski konuşamayan Merve Taşkın yok." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Taşkın, Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia edince adını duyurmuştu.

Yine, 'Artık bakire değilim, merakımdan yaptım' diyerek gündeme gelmeyi başarmıştı. Instagram'da hikaye paylaşan Taşkın, "Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim" demişti.

ACUN ILICALI'NIN TEKLİFİNİ REDDETMİŞTİ:

Dominik'e giderek Acun Ilıcalı ile de bir video çeken Reynmen ise Ilıcalı'dan gelen sunuculuk teklifini reddedince magazin gündemine oturmuştu. Sosyal medya fenomeni, teklifi neden reddettiğini ise şu sözlerle açıklamıştı;

"Acun abiyi çok seviyorum. Kendisine selamlarımı iletiyorum bana böyle bir teklifle geldi. Fakat bunun benim için doğru olmayacağını düşündüğümden dolayı reddetmek zorunda kaldım. Kendisi de bu konuyu anlayışla karşıladı."

"KLİP VE ŞARKININ SİYASİ TARAFA MAL EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM":

Klibinin Muhsin Yazıcoğlu'nun ölümüyle benzetilmesi hakkında da konuşan Reynmen, "Şarkının ya da klibin herhangi bir siyasi tarafa mal edilmesini istemiyorum. O yüzden Allah bilir diyerek geçelim." demişti.


Yorumlar