Anasayfa /  Magazin

“Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur'' yorumu çıldırttı

Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile beraber bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Altuğ’un bir takipçisi fotoğrafa “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” yazdı. Pınar Altuğ ise takipçisine gereken yanıtı verdi.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2018 20:30

Oyuncu Pınar Altuğ, meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturmuştu.Su isminde bir kızları olan çift evliliklerinin 10. yılını Kapadokya'da kutladı. Pınar Altuğ, eşi ve kızıyla çekildiği fotoğrafları "Geçtiğimiz haftasonuna dair söylenecek,yazacak o kadar çok şey var ki... Ve tabii ki birçok teşekkür. Çok az insana nasip olur dostlarıyla bu kadar kalabalık yildönümü kutlamak, iyi ki hayatımızdasınız #P&Y10thAnniversary" notuyla paylaştı. Altuğ eşiyle paylaştığı bu fotoğrafın altına da, "10 sene geçti o anki heyecan hiç geçmedi. Hep hayatımda kal" notunu düştü.

Oyuncu Pınar Altuğ, Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden. Altuğ geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 10. yılını kutladığı eşi Yağmur Atacan ile beraber bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Pınar Altuğ, paylaştığı fotoğrafın yanına ''Ennnn mutlu oldugum haftasonlarindan birinden gelsin #tbt #P&Y10thAnniversary #Kocamm'' notunu düştü. Pınar Altuğ'un paylaştığı fotoğrafın altına gelen bir yorum ise herkesi şoke etti.

“YAĞMUR BEY SİZİNLE SEVİŞİRKEN…” Altuğ’un bir takipçisi fotoğrafa “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” yazdı. Bu yorum Pınar Altuğ’un hayranların sert tepki gördü. Altuğ da bu yorum tepkisiz kalmadı ve takipçisine şu cevabı verdi. “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?”




Yorumlar